Hotel Transilvanija je največ obiskovalcev do sedaj gostil na Celjskem - Citycenter

Hotel Transilvanija je največ obiskovalcev do sedaj gostil na Celjskem

30. 9. 2019

Zabavne pošasti navdušile zanimivimi ugankami, pošastometrom in sobo za kričanje.

Celjani podrli rekord v obisku tematskega parka

V nakupovalnem središču Citycenter Celje so med 19. in 28. septembrom gostili edinstven tematski park Hotel Transilvanija, ki si ga je ogledalo več kot 3.000 obiskovalcev. Male in velike pošasti so se zabavale v reševanju ugank v tematskih sobah pobega, plesale z zabavnimi liki iz risanega filma Hotel Transilvanija, se na pošastomeru primerjale, katera pošast so in sproščale glasilke v sobi za kričanje. V knjigo gostov so se vpisali tudi znani Celjani in Celjanke s svojimi družinami, med njimi Hajdi Korošec Jazbinšek, podjetnica in blogerka, Luka Žvižej, nekdanji slovenski rokometni reprezentant in Tinkara Fortuna, članica skupine Bebop ladies.  

Izjemno zanimanje za družinsko doživetje

Vseh deset dni je v Citycentru vladalo izjemno zanimanje po doživetju v Hotelu Transilvanija. Predvsem so beležili povečan obisk ob vikendih. In kljub, na prvi pogled dolgim vrstam, so gostje v tematskih sobah pobega hitro razvozlali uganke in hotel pravočasno zapustili, vsi zadovoljni in z nasmehom na obrazu. V celjskem nakupovalnem središču so tako zabeležili še en uspešen dogodek, ki je poskrbel za nepozaben dogodek za vso družino.

Zaključek obiska v Celju in selitev v Maribor

Tematski park Hotel Transilvanija je v preteklem mesecu že zabaval obiskovalce v ljubljanskem Cityparku in celjskem Citycentru. Slovensko turnejo pa bo zaključil v Mariboru, kjer ga bodo med 1. in 10. oktobrom gostili še v Europarku Maribor.

Citycenter Celje – upravlja SES Spar European Shopping Centers

Citycenter Celje, ki ga upravlja podjetje SES Spar European Shopping Centers, ponuja več kot 90 trgovin, gostinskih lokalov in različnih storitev. Na več kot 31.000 kvadratnih metrih prodajnih površin lahko najdemo prepoznavne blagovne znamke, kot so Interspar, Müller, Humanic, Zara, H&M, Sportina, Hervis in mnoge druge. 1.696 brezplačnih parkirnih mest, otroški svet Džungla, gratis izposoja otroških vozičkov in invalidskih vozičkov ter gratis elektro polnilna postaja za e-vozila tvorijo celovito ponudbo Citycentra Celje.

Spar European Shopping Centers, s sedežem v Salzburgu, v sklopu svojih storitev ponuja znanja s področja projektnega razvoja, oddajanja prodajnih površin, gradbenega managementa ter upravljanja nakupovalnih središč v osrednji, južni in vzhodni Evropi. Trenutno pa ima v svojem portfelju okoli 30 nakupovalnih središč. SES je član skupine SPAR Austria.  Dodatne informacije: www.city-center.si in www.ses-european.com.

Citycenter Celje je prejel naslednje mednarodne nagrade:
  • finalist v mednarodnem izboru SOLAL award l. 2017

Dodatne informacije in pojasnila

Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru Celje
T: 03 425 12 57
M: 031 301 099
E: nena.horvat@city-center.si


Snežana Delakorda, odnosi z javnostmi - PRIMA komunikacije
M: 041 661 178
E: snezana@prima-komunikacije.si