Začetek glasovanja za izbor zmagovalcev CITYBAND 2024

pet, 7 junija 2024

REKORDNO ŠTEVILO PRIJAV ZA CITYBAND 2024

Letos je v okviru glasbenega natečaja za neuveljavljene glasbene skupine Cityband, ki ga že 14. leto zapored organiziramo v Citycentru, prispelo rekordno število prijav iz cele Slovenije, kar dokazuje, da je Cityband prepoznaven v širšem slovenskem prostoru. S 37 prijavami se Cityband uveljavlja kot pomembna platforma za predstavitev glasbenih talentov.

Strokovna komisija, ki jo sestavljajo Tone Kregar (Mi2), Rok Drobež (Carpe Diem) in Mileta Grujić (Mali bogovi), ima sedaj pomembno nalogo izbrati zmagovalno skupino Cityband 2024 – po izboru strokovne komisije. Medtem pa bodo sledilci Facebook strani Citycentra, z všečkanjem najljubše skladbe med prijavljenimi, imeli priložnost izbrati drugega zmagovalca Cityband 2024 – po izboru poslušalcev.

Zmagovalca Cityband 2024 predskupini na velikem koncertu Vlada Kreslina z Malimi bogovi

Rezultati glasovanja bodo javno razkriti v torek, 18. junija 2024, na Facebook strani Citycentra. Letošnji natečaj, ki je že štirinajsti po vrsti, bo tako spet ponudil dva zmagovalca, ki bosta imela priložnost nastopiti kot predskupini na velikem odru pred koncertom Vlada Kreslina z Malimi bogovi. Koncert, ki se bo odvil v četrtek, 27. junija 2024, s pričetkom ob 19. uri, na zunanjem parkirišču Citycentra (pri Gala Caffe) tudi letos obljublja nepozabno glasbeno izkušnjo. Poleg priložnosti nastopa pred občinstvom bosta zmagovalca prejela tudi prestižni nagradi: dva snemalna dneva v profesionalnem studiu ter darilne bone Desetak v vrednosti 500 eurov.

Tadej Cizej iz skupine Slow Monkeys, ki je lanski zmagovalec Cityband 2023 po izboru poslušalcev, je delil svoje vtise: “Zmaga na Citybandu 2023 je bila za nas neprecenljiva izkušnja. Nastopiti pred publiko na velikem odru je bil resnično edinstven občutek, ki ga ne moremo primerjati z ničemer drugim. Sodelovanje v tem natečaju nam je omogočilo, da smo pokazali svoj talent in strast do glasbe. Natečaj Cityband nam je dal priložnost, da se predstavimo pred širšo javnostjo in nam odprl vrata za nove »špile«. Poleg tega smo imeli možnost spoznati in sodelovati z drugimi talentiranimi glasbeniki, kar je bilo zelo navdihujoče. Vsem glasbenikom bi priporočali, da sodelujejo v Cityband natečaju. To je odlična priložnost, da se pokažejo svetu in doživijo čar nastopanja pred živo publiko na velikem odru. Ne glede na izid, je sodelovanje v natečaju neprecenljiva izkušnja, ki bo zagotovo ostala z nami za vedno.”

Zagotovi si brezplačno vstopnico za koncert Vlada Kreslina z Malimi bogovi

Vstop na koncert Vlada Kreslina z Malimi bogovi bo brezplačen. S kuponom iz junijske številke Citycentrovega Magazina, ki izide v sredo, 19. junija 2024, lahko prejmete dve brezplačni vstopnici za koncert na Info točki Citycentra Celje.