C&A

Najnovejši modni trendi vas čakajo v C&A

Trgovina C&A v nakupovalnem centru Citycenter Celje je priljubljena modna destinacija za vso družino, saj ponuja odličen izbor moških, ženskih in otroških oblačil. Na izbiro je široka paleta velikosti, sodobna oblikovalska ponudba ter formalne in klasične linije in vzorci, zato so oblačila iz ponudbe C&A primerna resnično za vsako priložnost. V ponudbi ne manjka niti otroške kolekcije oblačil za vrtčevske otroke in šolarje ter trendovske kolekcije za najstnike, zato bodo med njimi lahko izbirali otroci vseh starosti.

Moški, ženske in otroci bodo v C&A našli oblačila za vse priložnosti. Bluze, obleke, hlače in majice so idealna izbira za vse formalne priložnosti, na voljo pa so tudi prefinjene kombinacije poslovnih oblek. Vsaka nova modna sezona prinaša odlične kolekcije, navdahnjene s svetovnimi modnimi trendi. Za piko na i pa so v ponudbi tudi najrazličnejši modni dodatki, ki bodo nadgradili vsak modni slog.

C&A – moda za prave ljudi

Moda se nenehno spreminja, poslanstvo podjetja C&A pa ostaja ves čas enako: ponuditi privlačna, moderna in kakovostna oblačila za vso družino po ugodni ceni. Z desetimi lastnimi blagovnimi znamkami vam C&A pomaga poiskati prava oblačila za vsak trenutek in priložnost v vašem življenju. Navdih za ustvarjanje mode oblikovalci C&A črpajo ravno iz lepote in energije vsakdanjega življenja, zato so oblačila in modni dodatki prilagojeni modernemu življenjskemu slogu, se vanj lahkotno zlijejo in prinašajo udobje za dinamičen vsakdan. Cilj prav vsake modne kolekcije C&A je prinesti v življenje kupca modna oblačila, ki so obenem praktična in udobna – oblačila, ki niso narejena zgolj za videz, temveč za nošenje in uživanje v njih.