Tradicionalni dnevi mode v Citycentru Celje: 21. in 22. aprila 2023

pon, 17 aprila 2023

KONEC TEDNA SE BO V CITYCENTRU CELJE ODVIL MODNO – GLASBENI SPEKTAKEL »MOČ MIRU«

Za obiskovalce največjega nakupovalnega centra v širši celjski regiji in vse ljubitelje urbanega modnega sloga pripravljamo v Citycentru Celje ta petek in soboto tradicionalno spomladansko modno revijo, ki smo jo letos poimenovali »Moč miru«. Modno-glasbeni spektakel, ki bo potekal na velikem odru osrednjega prireditvenega prostora, pripravljamo z veliko predanosti in strasti z izkušeno ustvarjalno – produkcijsko ekipo.

Glavno sporočilo letošnje modne zgodbe, ki bo predstavila aktualne modne smernice in pestro ponudbo blagovnih znamk, ki jih ponujamo v celjskem Citycentru, je subtilnost, ženstvenost, belina… Aktualna tematika »moč miru« je bila navdih ustvarjalcem, ki pripravljajo Citycentrove dneve mode v petek, 21. aprila, z modnima revijama ob 18. in 19. uri, ter v soboto, 22. aprila, ko bo ob 11. uri na ogled prav posebna modna revija z »mini« manekeni in plesnim nastopom mladih plesalcev iz Plesnega foruma Celje in koregrafinje Gee Erjavec.

V magično modno zgodbo lepote in spektakla »moč miru« bodo gledalce popeljala številna znana imena iz sveta mode, glasbe in zabave. Osrednjo vlogo bo imela pevka Maja Keuc – Amaya ob spremljavi posebej izbrane zasedbe simfoničnega orkestra pod taktirko dirigenta Matjaža Brežnika in osmih spremljajočih pevk, ki jih vodi vsestranska glasbenica Karin Zemljič. Nepogrešljivi del Citycentrovih tradicionalnih modnih revij so poleg manekenk – nastopile bodo Celjanka Gea Erjavec, Nastasja Prihoda, Nika Kar, Laura Škovrc), in manekenov tudi plesalci. Plesnega izziva so  plesalci iz Bolera, ki jih vodi koreograf in plesalec Matevž Česen. Za izjemno glasbeno izkušnjo, ki daje temu dogodku še poseben pečat, pa bo poskrbel skladatelj in aranžer Peter Tovornik. Prav za to priložnost je namreč pripravil aranžmaje za glasbo, ki ji bo piko na i na odrski predstavi nenazadnje dal tudi DJ Minless (Mitja Novak).

»Za naše obiskovalce se vsakič trudimo pripraviti zanimive dogodke in doživetja, ki jih navdušijo in jim popestrijo vsakdan. Na dneve mode »moč miru« ta petek in soboto lepo vabim vse ljubitelje mode in glasbe na prav posebne modne revije, kjer se bodo sprostili in ob začetku letošnje pomladi zagotovo dobili tudi kakšen modni navdih za popestritev njihove garderobe. Obeta se nam svojevrsten modni glasbeno-vizualni spektakel, katerega ne gre zamuditi,« je prihajajoče dneve mode v Citycentru Celje opisala center managerka Darja Lesjak, ki je tudi del ustvarjalno – produkcijske ekipe tega dogodka.