Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do velikega koncerta Hamo & Tribute 2 Love
VABIMO VAS K SODELOVANJU na tradicionalnem božično-novoletnem sejmu. Rok za prijavo je 28. oktober 2022. Dodatne info na 03 425 12 52, 051 251 815 ali na gerlinde.tavcer@city-center.si.

Aktualne akcije v Citycentru

Drogerija in parfumerija Müller
Odkrijte Müllerjevo
aktualno POSEBNO PONUDBO!
  •  LENOR mehčalec za perilo 800 ml – 950 ml, več vrst le 2,19 €   
  • LAMBERTZ DOMINO kocke oblite s čokolado 150 g – 175 g, različni okusi le 1,39 €     
  • NIVEA losjon za telo Q 10 400 ml, več vrst le 8,49 € 
  • ELVITAL šampon 200 ml ali 300 ali balzam 250 ml, več vrst le 2,99 € 
  • DALLMAYR HOME BARISTA CREMA DOLCE kava v zrnju 1 kg le 11,99 €  
  • GOURMET GOLD mokra hrana za pse 85 g, različni okusi le 0,59 € 

➡Še več posebne ponudbe odkrijte na www.mueller.si ali v poslovalnici Müller do sobote, 15.10.2022 oz. razprodaje zalog.

L’OCCITANE
Novost – Prenovljena
kolekcija Žlahtna immortelle

L’OCCITANOVA novost je na voljo tudi pri nas! 😍

Prenovljena kolekcija Žlahtna immortelle je obogatena z novim antioksidativnim superkompleksom immortelle. Ta učinkoviti in 100-odstotno naravni antioksidant deluje proti poškodbam, ki jih povzročijo prosti radikali, ohranja prožnost kože in zmanjšuje pore.

Obišči nas in odkrij pomlajevalno moč immortelle!

Baby Center
NOSEČKA – knjižica nasvetov in ugodnosti za bodoče mamice in starše v pričakovanju

Pričakovanje novega družinskega člana je čarobni čas in edinstvena izkušnja vseh bodočih staršev. Je tudi čas, ko se vam porodi cela vrsta vprašanj. V želji, da se pri izboru izdelkov, ki jih potrebujete za svojega novorojenčka, počutite samozavestno, smo za vas pripravili knjižico s številnimi kuponi ugodnosti in jo obogatili s praktičnimi nasveti in vodiči za to nežno obdobje. Fantastična knjižica je na voljo brezplačno na spletni strani trgovine Baby Center.

Želimo vam veliko nepozabnih trenutkov z vašimi najdražjimi! Vaš Baby Center

Okaidi
BODITE HAPPY: do -50% na označene izdelke

Ne zamudite, nepogrešljivi sezonski kosi, sedaj po nizkih cenah ➡ www.okaidi.si

*Ponudba velja od 29.9. do 11.10.
** Akcije in popusti se med seboj izključujejo.

Do -78%!
Kuponi ugodnosti

Ker se v Citycentru dobro zavedamo, da je poleg kakovostne ponudbe pomembna tudi ugodna cena, smo vam v sodelovanju z našimi prodajalnami in gostinskimi lokali pripravili kupone ugodnosti, s katerimi lahko prihranite do 78%. Izkoristite ugodnosti!

Modiana
Odbito in barvito!

Za vse, ki si upate več! Obiščite nas v Modiani in izkoristite 20% popusta na novo kolekcijo jesen/zima 2022 s kartico Modiana Experience Card.

Modiana
Vizionarski pogled v prihodnost

V kolekciji jesen/zima 2022 se PIONEER loteva odkrivanja novega koncepta – krionike. V krioniki je organska snov zamrznjena pri temperaturah okoli -196 °C, kar omogoča njeno shranjevanje dalj časa. Obiščite nas v poslovalnicah Modiana in izkoristite 20% popusta na novo kolekcijo jesen/zima 2022 s kartico Modiana Experience Card.

Optika Clarus
KUPIŠ 1, DOBIŠ 2

Najbolj priljubljena akcija KUPIŠ 1, DOBIŠ 2, je nazaj. Vi ste pri nas na prvem mestu, zato vas z veseljem razvajamo in vam ob nakupu enih korekcijskih očal, druga očala s stekli vaše dioptrije PODARIMO.

Pred nakupom korekcijskih očal vam predlagamo, da opravite PREGLED VIDA.

Sensilab
Kar do 78% popust na
izdelke za imunski sistem!

V prodajalni Sensilab smo pripravili izjemno ponudbo in popuste na izdelke za imunski sistem – kar do 78%!

Ponudba velja do 10. oktobra 2022! Obiščite nas v Citycentru!

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Trgovine
Več kot 90 prodajaln
Vedno nekaj novega.

Iščete najnovejšo kolekcijo oblačil ali obutev, primerno letnemu času? Mogoče opremljate stanovanje ali pa želite novi tehnični pripomoček? Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Gostinstvo
10 gostinskih lokalov
Lačni?

V našem nakupovalnem centru ponujamo široko izbiro barov in restavracij, kjer se lahko odpočijete. Ustavite se v enem izmed gostinskih lokalov, si privoščite kavo in sveži napitek, okrepčate pa se lahko tudi v eni izmed restavracij.