Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Prenovljena trgovina Interspar

tor, 30 avgusta 2022

Druga prenova Interspara Celje prinaša moderno nakupovalno izkušnjo

SPAR Slovenija bo v sredo, 31. avgusta, po skoraj 5-mesečni prenovi odprl celovito prenovljeno trgovino INTERSPAR v Celju, ki se sedaj ponaša z moderno podobo ter sodobnim ambientom za nakupovalno izkušnjo po najnovejših smernicah. Prenova je potekala z mislijo na varovanje okolja, saj so v trgovino uvedli številne energetsko varčne izboljšave.

Trgovina INTERSPAR je v nakupovalnem centru Citycenter Celje prisotna 27 let. Tokrat je doživela že drugo prenovo, pri čemer je skupna investicija znašala 6,8 milijonov evrov. Poslovalnica zajema skoraj 4.000 kvadratnih metrov, z novo postavitvijo ter sodobnimi oddelki pa ponuja še bolj atraktivno nakupovalno izkušnjo. V trgovini INTERSPAR bo za kakovostno ponudbo in prijeten nakup skrbelo več kot 90 redno zaposlenih.

Notranjost trgovine INTERSPAR Celje sedaj združuje posodobljene in tematsko urejene oddelke, ki se nahajajo na novih lokacijah. Takoj pri vhodu je postrežna linija, kjer je kupcem na voljo dobro založen Oddelek SPAR To Go s pestrim izborom sendvičev, zelenjavnih in sadnih solat, wrapov ter različnih pic in drugih pripravljenih jedi ter pijač. Levo od vhoda se nahaja široka ponudba kozmetike in neživil, proti koncu nakupovalne poti pa bodo obiskovalci lahko izbirali med raznovrstno paleto mlečnih in zamrznjenih izdelkov.

Vhod v prenovljen Interspar Celje
Nov oddelek Spar TO GO
Oddelek kozmetike
Oddelek zamrznjeno

V središču trgovine sta Pekarna Spar z raznovrstno ponudbo pekovskih izdelkov, med drugim tudi samopostrežnih, delikatesa z bogato ponudbo sirov, mesnin in namazov ter oddelek sadja in zelenjave, ki ponuja svežo izbiro sezonskih pridelkov, s poudarkom na izdelkih slovenskih pridelovalcev in lokalnih dobaviteljev. V bližini se nahaja tudi aparat, na katerem si kupci lahko sami iztisnejo pomarančni sok, za vse, ki prisegajo na izdelke v rinfuzi, pa je na voljo širok in raznolik izbor živil, ki jih je moč kupiti brez embalaže. Poleg oreškov in suhega sadja so v rinfuzi na voljo tudi žita, različne stročnice, testenine, riž in več vrst kaš. Trgovina se sedaj ponaša še s širšo ponudbo BIO izdelkov, med katerimi so tudi izdelki v rinfuzi.

Samoposstrežni oddelek pekovskih izdelkov
Izdelki v rinffuzi so ob oddelku sadja in zelenjave

Atraktivna novost v trgovini je sushi bar, v katerem bo kupcem vsak dan na voljo več vrst sveže pripravljenih sushijev. Prav tako so nove vse blagajne, trgovinske police ter hladilne in zamrzovalne vitrine, tik ob vhodu v trgovino pa se nahajajo novi, lažji nakupovalni vozički.

V podjetju SPAR Slovenija dajejo velik pomen trajnostnemu ravnanju in energetski gradnji trgovin. Tako tudi poslovalnica INTERSPAR Celje vključuje okolju prijazne izboljšave, kot so energetsko varčna LED-razsvetljava in zaprti hladilniki, ki trošijo manj energije. Za peko svežih pekovskih izdelkov bodo v trgovini uporabljali novo peč na lesne pelete, ki so obnovljiv, energijsko učinkovit in okolju prijazen vir energije. V trgovino je vgrajen tudi nov sistem hladilne tehnike, ki namesto okolju neprijaznega hladiva, plina R-404A, uporablja plin CO2. Poleg tega je v trgovini urejena polnilna postaja za čistila in pralne praške Odori z uporabo lastne embalaže ter sistem zbiranja povratne embalaže v avtomatih Tomra, s čimer v podjetju SPAR Slovenija podpirajo krožno gospodarstvo.

Odprtje prenovljene trgovine v Celju je generalni direktor Spara Slovenija David Kovačič pospremil z besedami: »INTERSPAR Celje smo odprli že leta 1995 in gre po vrsti za našo drugo trgovino INTERSPAR, ki smo jo odprli v Sloveniji. Letos smo se z veseljem lotili njene temeljite prenove, pri kateri smo kot vselej sledili našemu osnovnemu vodilu – zagotoviti kakovostno ponudbo po ugodni ceni ter poskrbeti za še prijetnejšo nakupovalno izkušnjo. V skladu s sodobnimi smernicami prenove naših trgovin smo uvedli številne okolju prijazne izboljšave, pri ponudbi – zlasti sveži – pa dali poudarek na izdelkih lokalnih slovenskih dobaviteljev.«

Vabljeni v prenovljen INTERSPAR Celje!

Avtomat Odori
Oddelek delikatesa
Ribarnica