Velika nagradna igra »Jack« in super jesenski popusti

čet, 12 oktobra 2023

TA PETEK V CITYCENTRU CELJE POLNA NOČ POPUSTOV

V največjem nakupovalnem centru na Celjskem pripravljamo ta konec tedna nočno nakupovanje. Obiskovalci bodo lahko poleg super popustov, ki bodo začeli veljati ob 20. uri, sodelovali tudi v veliki nagradni igri »Jack«. V okviru nagradne igre bomo razdelili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 eur.

POVRNJENI NAKUPI V VELIKI NAGRADNI IGRI »JACK«

Vsi, ki bodo opravili nakup v vrednosti nad 10 evrov v katerikoli prodajalni ali lokalu v nakupovalnem centru ta petek po 20. uri, bodo imeli možnost za sodelovanje v nagradni igri in preizkusili svojo srečo na igralnem aparatu, imenovanem »Jack«. Ta se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru Citycentra Celje. S pritiskom na gumb na igralnem aparatu bo sodelujoči sprožil delovanje naprave. Vsak, ki se mu bo nasmehnila sreča, bo dobil povrnjeno vrednost nakupa v obliki darilnih bonov Desetak. V Citycentru Celje bomo tako kupcem povrnili skupaj 1.500 evrov v darilnih bonih Desetak.

NOČNO NAKUPOVANJE JE PRILJUBLJEN NAČIN NAKUPOVANJA

Posebnost tega »nočnega« dogodka, ki je priljubljen tako pri nas kot v tujini, je podaljšan delovni čas prodajalen in lokalov. Po nakupovalnih ulicah Citycentra Celje se bodo ta petek v času nočnega nakupovanja med 20. in 23. uro lahko sprehodili tudi tisti, ki med tednom zaradi pomanjkanja časa ne utegnejo opraviti vseh nakupov. Obenem je Polna noč popustov lahko dobra priložnost, da izkoristimo ugodne sezonske ponudbe izdelkov in storitev. V petek zvečer bo za živahno vzdušje na osrednjem prostoru skrbel tudi DJ.

Obiskovalcem je v Citycentru Celje na voljo več kot 90 prodajalen in 9 gostinskih lokalov ter 1.600 parkirnih mest. Pestra in kakovostna ponudba, sodobno nakupovalno okolje, dostopna garažna hiša, prijazne storitve ter številni nepozabni dogodki so med glavnimi razlogi, da je Citycenter Celje najbolj priljubljena nakupovalna destinacija v širši celjski regiji.