Super priložnosti za ugodne nakupe in poletno zabavo

pet, 21 julija 2023

ŽIVAHNO POLETNO DOGAJANJE IN OSVEŽITEV V CITYCENTRU CELJE

V največjem nakupovalnem centru  na Celjskem je tudi v poletnem času za obiskovalce vseh generacij vse do konca avgusta polno priložnosti za druženje, zabavo in kulinarične užitke v prijetno klimatiziranih prostorih. V vseh Citycentrovih prodajalnah in gostinskih lokalih smo pripravili posebno poletno ponudbo – številne posezonske akcije in ugodnosti za predšolske nakupe.

Omeniti velja tudi našo koristno gesto, ko ob hujših neurjih odpremo vrata svoje garažne hiše tudi čez noč in tako poskrbimo, da ima marsikateri občan svoj avto na varnem. O tem informiramo svoje obiskovalce na socialnih omrežjih, lokalnih radijskih postajah in naši Info točki.

Adrenalinsko poletje za vse generacije

Na osrednjem prostoru Citycentra smo tudi letos poskrbeli za adrenalinsko zabavo za vse generacije. Na voljo je že dobro znan »bungee« trampolin, ki je namenjen otrokom, starim od 3 let naprej in tudi starejšim. Omogoča skoke vse do 7m, poleg tega pa se otroci lahko naučijo še različnih trikov in salt. Letošnja novost je t.i. mini zoo vozni park, kjer so najmlajšim na voljo mini vozila, ki jih upravljajo sami. Izbirate lahko tudi med več kot 300 različnimi motivi za začasen tattoo, ki ostaja zelo zaželena poletna poslikava telesa. Na voljo sta dve tehniki nanašanja – airbrush (črni tattooji) in glitter (barvni tattooji). Za najbolj pogumne in željne hitre vožnje pa je na vrhnjem parkirišču Citycentra Celje kot vsako poletje na voljo dobro pripravljena karting steza, ki je vsako leto drugačna postavljena in ponuja nove izzive.

Številne ugodnosti in storitve, ki olajšajo nakupe – vse na enem mestu

V teh dneh v Citycentrovih prodajalnah že potekajo številni poletni popusti, tako oblačil in obutve kot tudi šolskih potrebščin. Tako se lahko starši skupaj z otroki že zdaj pripravijo na novo šolsko leto in uživajo v brezskrbnih poletnih počitnicah.

Vsem uporabnikom električnih vozil je v prvem nadstropju na voljo deset sodobnih električnih polnilnic, kar predstavlja največje število e-polnilnic za električna vozila na enem mestu, vključene pa so v sistem »Gremo na elektriko«.

Spomniti velja, da so na Citycentrovi Info točki, poleg informacij o nakupovalnem centru in nakupa darilnih bonov Desetak, na voljo invalidski vozički in vozički za najmlajše (Baby taxi), katerih izposoja je brezplačna in defibrilator (AED), s pomočjo katerega lahko, v primeru nenadnega zastoja srca, rešite marsikatero življenje (na voljo tudi zunaj na vhodu ob steni pri Gala Caffe). Nasproti cvetličarne Gardenia so na voljo še: polnilnica za mobilne naprave, print box in digitalni fotoavtomat.

Zabavne dogodivščine v otroškem parku Džungla

Edinstven otroški park Džungla je prav na vsakem koraku prilagojen najmlajšim obiskovalcem za dogodivščine in zabavo, med tem ko lahko starši brezskrbno opravijo poletne nakupe v Citycentru Celje. Praznovanje rojstnega dne v otroškem parku Džungla pa prinaša različna nepozabna tematska doživetja – doživljajske igre, v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih ugank itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo skriti zaklad, rešijo opico Lori ali zaustavijo napad dinozavrov v Džunglo.