V Citycenter Celje se vrača Polna noč popustov

čet, 31 marca 2022

Polna noč popustov in zabave bo ponovno kmalu tu.

Polna noč popustov in zabave bo ponovno kmalu tu. V nakupovalnem središču Citycenter Celje bodo namreč lahko obiskovalci že ta petek, 1. aprila, nakupovali vse do polnoči. Poleg super popustov, ki bodo začeli veljati ob 20. uri in segali tudi do 50 odstotkov, ter nagradne igre, ne bo manjkalo priložnosti za druženje s prijatelji. Za uvod v pravo petkovo večerno vzdušje bodo od 19. ure naprej poskrbeli štajerski vinarji, ki pridelujejo mlada vina pod skupnim imenom Pubec in bodo na voljo tudi za pokušino. Za popolno zabavo pa bo na osrednjem prostoru od 20. ure do polnoči skrbel DJ.

Povrnjeni nakupi v veliki nagradni igri »JACK«

Vrhunec večera bo zagotovo nagradna igra »Jack«, kjer bodo podarili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 1.500 eur. Vsak opravljen nakup v vrednosti nad 10 evrov v katerikoli prodajalni ali lokalu v nakupovalnem središču ta petek po 20. uri prinaša možnost za sodelovanje, saj bodo lahko kupci z računom preizkusili svojo srečo na igralnem aparatu, imenovanem »Jack«. Ta se bo nahajal na osrednjem prireditvenem prostoru Citycentra Celje. S pritiskom na gum na igralnem aparatu bo sodelujoči sprožil delovanje naprave. Vsak, ki se mu bo nasmehnila sreča, bo dobil povrnjeno vrednost nakupa v obliki darilnih bonov Desetak. V Citycentru Celje bodo tako kupcem povrnili skupaj 1.500 evrov v darilnih bonih Desetak.
Polna noč popustov v Citycentru Celje

Najboljše prijateljice po nakupih s stilistko Sonjo Rigler

V duhu tokratnega petkovega nočnega nakupovanja »Noč ima stilsko moč« bo Citycenter Celje dvema sledilkama Citycentrovega Instragram profila omogočil nepozabno nakupovalno doživetje v družbi njunih najboljših prijateljic. Deležne bodo svetovanja priznane stilistke Sonje Rigler, ki se bo z vsakim parom posebej odpravila v petek zvečer po nakupih. In da bo izbira lažja, bo vsaka prejela darilne bone Desetak, sprostitev na masažnem stolu, kupon za  kulinarično razvajanje, fotograf pa bo zabavno nakupovanje ujel v objektiv za nepozaben spomin.

Polna noč popustov je lahko izjemna priložnost, da opravimo nakup novih sezonskih oblačil in obutve, nakita ali ure kot tudi tehničnih izdelkov, športne opreme ali opreme za dom.