V soboto, 27.4.2024 (Dan boja proti okupatorju) je Citycenter ZAPRT.

Nagajivo pustovanje

tor, 6 februarja 2024

ZABAVA S PIKO NOGAVIČKO, KURENTI, SUPER NAGRADE IN KROFI ZA OBISKOVALCE

Citycenter Celje se bo na pustno soboto in pustni torek že tradicionalno spremenil v veselo pustno destinacijo. Poskrbeli bomo za zabavno pustno rajanje, številne nagrade in slastne krofe. V soboto, 10. februarja, ob 10. uri in v torek, 13. februarja, ob 16. uri pripravljamo nagajivo pustovanje s Piko Nogavičko, s katero bodo otroci lahko peli in plesali, najboljše maske pa bodo tudi nagrajene. Otroci se bodo lahko s Piko tudi fotografirali in tako za vedno ohranili spomin na najbolj norčav dan v letu. Kot vsako leto se bodo tudi tokrat obiskovalci lahko ob koncu vsakega pustnega rajanja posladkali s slastnimi krofi.

Obisk kurentov in izbor najbolj domiselnih in izvirnih pustnih mask

Pustne maske bodo z navdušenjem pričakale kurente, ki bodo celjski Citycenter obiskali kar trikrat, in sicer v soboto ob 11. in 17. uri ter na pustni torek ob 17. uri.

Skupina korantov 311 Ptuj bo s plesom in glasnim zvonjenjem s svojimi številnimi zvonci odganjala zimo in klicala pomlad. Organizatorji pa se že tudi veselijo raznolikosti pustnih idej in zabave s številnimi pustnimi šemami, zato ne pozabite na svojo najboljšo pustno masko, saj bodo najbolj izvirne in domiselne maske nagrajene s čudovitimi nagradami.

Pridružite se pustnemu rajanju s Piko Nogavičko v Citycentru Celje in ustvarite nepozabne trenutke!