Podarite upanje otrokom na sirsko-turški meji

Na tisoče otrok in družin še danes nosi posledice dveh potresov, ki sta v začetku letošnjega leta prizadela jugovzhodno Turčijo in severno Sirijo. Na terenu so prostovoljne ekipe reševalcev, posameznikov in društva, ki vsakodnevno ogrožajo svoja življenja, da pomagajo pomoči najbolj potrebnim.

Do danes beležijo 50.000 žrtev, 850.000 otrok pa je ostalo brez domov ali pa so razseljeni. En otrok v stiski je preveč, zato je čas, da jim pomagamo preživeti. Potres ni uničil samo domov, šol, bolnišnic ter ostale infrastrukture, pač pa tudi upanje v boljši jutri.

Kako lahko pomagam?

Menja smo, da je lepo pomagati in da to lahko stori vsak. Dobrodelni akciji se je zato pridružila tudi ALEJA, ki bo v dobrodelni akciji pomagala z namestitvijo promocijskega materiala, na najbolj frekventnih lokacijah. Donacijo pa lahko obiskovalci preprosto opravite tudi preko skeniranja QR kode z vmesnikom v spletni banki, ki je opravljena v nekaj sekundah. Donirali boste lahko tudi neposredno v živo v nakupovalnem središču, preko sodelavcev Unicefa.

Ali pošljite SMS UNICEF5 na 1919 in darujte 5 €.

S skupnimi koraki bolj svetli prihodnosti naproti. Hvala, ker pomagate!

Več na www.unice.si