Ta petek: dan jabolk in noč popustov

sre, 19 oktobra 2022

PRIPRAVITE SE NA POLNO NOČ POPUSTOV – ŠTEVILNE UGODNOSTI, NAGRADE IN ZABAVA

V nakupovalno središče Citycenter Celje ponovno prihaja tradicionalna Polna noč popustov oziroma »Late Night Shopping«, ki prinaša številne popuste, nagrade in zabavo. Obiskovalci bodo lahko namreč že ta petek, 21. oktobra, nakupovali vse do 23. ure. Obenem pa bodo v petek, v okviru kampanje za promocijo sadja ter proizvodov iz sadja označenega z znakom Izbrana kakovost – Slovenija, pred glavnim vhodom v Citycenter Celje razdelili kar tono jabolk lokalnih pridelovalcev v okviru kampanje, ki jo izvaja Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano in je namenjena promociji lokalnih kmetijskih in živilskih proizvodov iz sektorja sadja.

21. oktober na glavnem vhodu Citycentra
Podarili bomo kar
1 tono jabolk lokalnih pridelovalcev!

Ponujamo najrazličnejše dobrote in izdelke, ki so pripravljeni ali narejeni na okoliških kmetijah.

V petek, 21. oktobra bomo v okviru predstavitve sadjarstva in kmetijstva v Sloveniji na glavnem vhodu podarili kar 1 tono jabolk lokalnih pridelovalcev. Ker nam je domače najboljše.

Illustration

Ugodno nakupovanje in druženje

Polna noč popustov je lahko izjemna priložnost, da opravimo ugodnejše nakupe modnih kosov, nakita ali ur kot tudi tehničnih izdelkov, športne opreme ali opreme za dom. Poleg številnih popustov, ki bodo začeli veljati ob 20. uri in segali tudi do 50 – odstotkov, pa ne bo manjkalo priložnosti za zabavo in druženje s prijatelji. Za uvod v pravo petkovo večerno vzdušje bo na osrednjem prostoru namreč med 20. in 23. uro skrbel DJ.

Povrnjeni nakupi v veliki nagradni igri »Jack«

Vsak opravljen nakup v vrednosti nad 10 evrov, v katerikoli prodajalni ali lokalu v nakupovalnem središču, ta petek po 20. uri, prinaša možnost za sodelovanje v veliki nagradni igri. Na osrednjem prostoru bo postavljen igralni avtomat »Jack«, na katerem bodo lahko kupci z računom preizkusili svojo srečo. S pritiskom na gumb na igralnem aparatu bo namreč sodelujoči sprožil delovanje naprave. Vsak, ki se mu bo nasmehnila sreča in se mu bodo prikazali trije enaki logotipi, bo dobil povrnjeno vrednost nakupa v obliki darilnih bonov Desetak. V Citycentru Celje bodo tako kupcem povrnili skupaj 1.500 evrov v bonih Desetak.