Publiko ogrela zmagovalca natečaja CITYBAND 2024 in Vlado Kreslin

pon, 1 julija 2024

CITYCENTER CELJE NAVDUŠIL S TRADICIONALNIM VELIKIM KONCERTOM OB ZAČETKU POLETJA ŽE 14. LETO ZAPORED

Citycenter je že 14. leto zapored uspešno organiziral tradicionalni poletni koncert na zunanjem parkirišču, ki je privabil številne obiskovalce in glasbene navdušence. Dogodek, ki je postal stalnica glasbenih poslastic v Celju, je ponovno navdušil z odlično glasbo in prijetnim vzdušjem.

Skupini Delta Riff in Inšpektorji, prejemnici naziva CITYBAND 2024, nastopili kot predskupini

Kot predskupini sta publiko dodobra ogrela zmagovalca natečaja za neuveljavljene glasbene skupine CITYBAND 2024. Skupina Delta Riff iz okolice Ljubljane je osvojila naziv po izboru tričlanske strokovne komisije, v sestavi Tone Kregar (Mi2), Rok Drobež (Carpe Diem) in Mileta Grujić (Mali bogovi), in s svojo energijo ter glasbo navdušila občinstvo. Veliko nagrado, dva snemalna dneva v profesionalnem studiu, sta skupini podelili Darja Lesjak, center managerka, in Nena Horvat, vodja marketinga v Citycentru. Delta Riff iz okolice Ljubljane so o svoji izkušnji povedali: »Zelo smo ponosni, da smo prejeli največ glasov s strani strokovne komisije. Za nami je letos že kar nekaj nastopov, saj so nas opazili tudi v skupini Siddharta, kjer na njihovi turneji nastopamo kot predskupina. Danes pa že komaj čakamo, da bomo nastopili pred enim in edinim Vladom Kreslinom.«

Poleg tega so nagradili tudi Inšpektorje z Dolenjske, zmagovalce po mnenju poslušalcev, ki so glasovali na Facebook strani Citycentra Celje, ki prejeli darilne bone Desetak v vrednosti 500 evrov. Po nastopom so strnili svoje občutke: »Nastopili smo pred celjsko publiko in zelo smo veseli, da lahko to izkušnjo delimo z našimi oboževalci in prijatelji, ki so nas prišli danes podpret. Zahvalili bi se tudi vsem, ki so glasovali za nas in nam omogočili današnji nastop na velikem odru – neprecenljiva izkušnja«

Vrhunski koncert pod zvezdami Vlada Kreslina in Malih bogov

Vrhunec večera je bil izjemen koncert Vlada Kreslina, ki je s svojim prepoznavnim glasbenim slogom in karizmatičnim nastopom navdušil publiko. Njegovi največji hiti so odmevali po prizorišču, množica pa je uživala v izjemni glasbeni izkušnji pod zvezdami. Kreslin je še enkrat več dokazal, zakaj je eden najbolj priljubljenih glasbenikov v Sloveniji.

Citycenter Celje se zahvaljuje vsem obiskovalcem, glasbenikom in partnerjem, ki so pripomogli k uspešni izvedbi dogodka. »Že se veselimo naslednjega leta, ko bomo skupaj proslavili 15-letnico glasbenega natečaja Cityband ter ponovno iskali nove glasbene talente in praznovali začetek poletja z odlično glasbo in zabavo,« je zaključila center managerka Darja Lesjak.