Skupaj že 18 let
Praznujte z nami!

Citycenter bo v pomladnih dneh praznoval že 18. obletnico delovanja. Vabljeni, da z nami ustvarite najboljše rojstnodnevne ritme. Čakajo vas lepe nagrade.

Najrazličnejše dobrote in izdelki z okoliških kmetij.
Kmečka tržnica

Četrtek: PRODAJA ZELIŠČNIH ČAJEV, HITI GORAZD S.P. / DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI, PEPELNIK MAGDALENA / ZELIŠČNA KMETIJA KALAN

Petek: DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI, ROSANDA PLOŠTAJNER, ROSANDINE DOBROTE / DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI FERLIČ, RIBOGOJNICA FERLIČ / KMETIJA JEZOVŠEK / DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI, KMETIJA V GAJUGAJŠEK DANICA / KMETIJA POHOLE / DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI, VESNA GOLOB

Illustration
Čaka vas polno dogodivščin in zabave!
Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte z nami rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji in s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. Čaka vas polno dogodivščin in zabave! Pokličite nas (03 425 12 50), nam pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih. Nakup darilnega bona za praznovanje rojstnega dneva v Džungli je možen na Info točki Citycentra.

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.