Cityband 2024

Koncert: Vlado Kreslin in Mali bogovi

V poletje bomo vstopili v velikem slogu s koncertom Vlada Kreslina in Malimi bogovi • Cityband 2024.

Koncert je brezplačen, vendar bo vstop na dogodek mogoč le z vstopnico.

Poiščite junijsko številko Citycenterovega Magazina, izpolnite kupon iz Magazina ter ga na naši Info točki zamenjajte za 2 vstopnici za koncert. Število vstopnic je omejeno.

Darilo ob nakupu Desetaka

V mesecu juniju te ob spletnem nakupu Desetakov nad 50 eur čaka adrenalinsko darilo – karta za 10 min karting vožnje s kartom.

Najrazličnejše dobrote in izdelki z okoliških kmetij.

Kmečka tržnica

Četrtek: PRODAJA ZELIŠČNIH ČAJEV, HITI GORAZD S.P. / KMETIJSKO GOSPODARSTVO MIHELEC (do konca avgusta) / ZELIŠČNA KMETIJA KALAN

Petek: DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI, ROSANDA PLOŠTAJNER, ROSANDINE DOBROTE / KMETIJA JEZOVŠEK / DOPOLNILNA DEJAVNOST NA KMETIJI, KMETIJA V GAJUGAJŠEK DANICA / KMETIJA POHOLE

Čaka vas polno dogodivščin in zabave!

Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte z nami rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji in s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. Čaka vas polno dogodivščin in zabave! Pokličite nas (03 425 12 50), nam pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih. Nakup darilnega bona za praznovanje rojstnega dneva v Džungli je možen na Info točki Citycentra.

Toooooo! Zehner voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Vedno nekaj novega.

Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.