Citycentrovo srce za otroško veselje

pet, 23 decembra 2022

V CITYCENTRU CELJE TRADICIONALNO OBDARILI OTROKE IZ REJNIŠKIH DRUŽIN IZ ŠIRŠE CELJSKE REGIJE

V nakupovalnem središču Citycenter Celje smo že 14. leto zapored v sodelovanju s Centrom za socialno delo Celje in njegovimi enotami Celje, Laško, Slovenske Konjice, Šentjur in Šmarje pri Jelšah ter Centrom za socialno delo savinjsko-šaleška z enotami Mozirje, Velenje in Žalec pripravili dobrodelno akcijo obdarovanja otrok iz rejniških družin, ki so jo v teh dneh uspešno zaključili in skupno obdarili 142 otrok. Doslej v vseh letih pa že preko 2000 otrok iz rejniških družin.

Ambasadorji dobrote izpolnili narisane želje

Otroci, stari med 5 in 10 let, teh je bilo letos 42, so svoje novoletne želje narisali in njihove risbice so bile razstavljene na posebni »jelki želja« v Citycentru Celje. V letošnji akciji so bili ambasadorji dobrote tako obiskovalci kot zaposleni v Citycentru Celje, radijci: Štajerski val in Radio Celje, celjski glasbenik Goran Bojčevski in vzgojiteljica ter prostovoljka Jerneja Mastnak. Da ne bi ostali otroci, ki niso risali risbic, ostali brez daril, pa jim je Citycenter Celje v okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce podaril darilne bone Desetak.

»Vesela sem, da so bile vse praznične želje letos hitro izpolnjene, zato iskrena hvala vsem našim ambasadorjem dobrote za posluh in veliko srčnost. Vsi otroci bodo tako prejeli darila še pred božičnim večerom. Letos se nam je preko družabnih omrežij oglasil gospod iz Švice in izpolnil kar dve novoletni želji. Otroške želje so bile raznovrstne in skromne – od knjig, družabnih iger, plišastih igrač, sank do vedno popularnih Lego kock,« je ob predaji daril Centrom za socialno delo v širši celjski regiji povedala center managerka Citycentra Celje Darja Lesjak.