Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Tradicionalni narodnozabavni koncert

čet, 25 avgusta 2022

»SLOVO OD POLETJA« S KVATROPIRCI V CITYCENTRU CELJE

V Citycentru Celje bodo tudi ob tem zaključku poletja s tradicionalnim narodnozabavnim koncertom razveselili vse ljubitelje slovenske glasbe. Tokrat bodo Citycentrovi obiskovalci uživali ob zvokih priljubljene slovenske glasbene skupine Kvatropirci, ki bo s spremljajočim bandom zapela največje slovenske pop-rock uspešnice.

Kvatropirci – štiriglasno petje s poreklom

Skupina Kvatropirci predstavlja v slovenskem prostoru pionirstvo štiriglasnega petja ob spremljavi kitare. Bili so med prvimi, ki so tovrstno glasbeno zvrst približali ljubiteljem glasbe širom Slovenije. Po skladbah s klapskim pridihom in narodnozabavnim zvokom, so nase opozorili s svojo različico pesmi Moja ansambla Modrijani, ki je postala pravi hit. Kilometrina članov skupine sega od zborovskega petja, preigravanja narodnozabavnih viž do odra Melodij morja in sonca. Na slednjem so izkusili dve odlično sprejeti in uspešno zasidrani predstavitvi avtorskih pesmi, prvo leta 2016 za Pesem v sodelovanju z Manco Špik, za katero so prejeli tudi nagrado občinstva. Od omenjene balade naprej se je med občinstvom prijel že lep nabor njihovih pesmi, kot so Veter je vel, Ljubim te, ljubim, sodelovanje s Čuki v skladbi Če se od spominov da živet, z Janom Plestenjakom v skladbi Res je dober dan, himna za šampione Odbojkarske zveze Slovenije, s klapo Kampanel v skladbi Želim, z Ognjenimi muzikanti v skladbi Do nebes in nazaj, pa z Gašperjem Riflom in drugimi.

Brezplačen koncert bo v Citycentru Celje v četrtek, 1. septembra, ob 18. uri na osrednjem prostoru nakupovalnega središča. Vabljeni!

Dobrodelna prireditev ob začetku šolskega leta

Medijska hiša Novi tednik & Radio Celje bo v sodelovanju s Citycentrom Celje in Rotary klubom Celje pripravila dobrodelno prireditev, ki bo potekala na prvi šolski dan od 14. do 18. ure pred glavnim vhodom v nakupovalno središče. Za otroke pripravljajo različne animacije in napihljiva igrala, s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje pa bodo pekli palačinke.