Citycenter - Citycenter

ODPIRALNI ČAS

Da boste lahko opravili nujne nakupe, so vam v Citycentru na voljo naslednje prodajalne:

*Po spremembi odloka Vlade o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji lahko nakupe od ponedeljka 30.3. dalje v času od 8.00 do 10.00 ure opravijo izključno ranljive skupine (invalidi, upokojenci, nosečnice…). Upokojenci lahko opravijo nakup samo v tem času.

Nakupovalno središče Citycenter je v času velikonočnih praznikov (12. in 13. april) zaprto.

PRAVILNO RAVNANJE

FAQ

Katere trgovin so trenutno odprte v nakupovalnem središču Citycenter?

Glede na odlok Vlade Republike Slovenije so v Citycentru odprte le trgovine z nujnimi življenjskimi potrebščinami in storitvami: Interspar, Lekarna, Drogerija Mueller, DM-drogerie markt, Premium Pet, Biotopic.

Ali je parkirna hiša Citycentra odprta?

Parkirna hiša je odprta za obiskovalce nakupovalnega središča, vsak dan med 8:00 in 18:00 uro. Dostop do samega nakupovalnega središča pa je mogoč samo skozi vhode v pritličju.

Skozi katere vhode lahko vstopam v nakupovalno središče Citycenter?

ZA OBISKOVALCE CITYCENTRA SO ODPRTI 4 VHODI: garažna hiša VHOD pri cvetličarni GARDENIA, VHOD INTERSPAR, VHOD pri LEKARNI in GLAVNI VHOD iz Mariborske ceste. VSTOP JE MOGOČ LE Z ZAŠČITNO MASKO IN ROKAVICAMI.

VHODI V CITYCENTER - POGLEJ NA ZEMLJEVIDU

Ali je trenutno mogoče unovčiti darilne bone Desetak v Citycentru in kakšen je njihov rok veljavnosti?

Darilne bone Desetak lahko vnovčite v vseh trgovinah, ki so trenutno odprte v Citycentru (Interspar, Drogerija Mueller, DM-drogerie markt, Premium Pet, Biotopic). Veljavnost darilnih bonov je pet let (datum veljavnosti je naveden na posameznem Desetaku). Darilne bone se lahko po poteku roka veljavnosti tudi podaljša.

Ali je mogoč nakup darilnih bonov Desetak?

Nakup darilnih bonov Desetak je še vedno mogoč preko naše spletne strani www.desetak.si. Darilne bone Desetak do vrednosti 990 €, kupljene v spletni trgovini, vam lahko pošljemo po pošti na izbrani naslov v Sloveniji.

WWW.DESETAK.SI

Ali je mogoče v Citycentru naročiti dostavo hrane na dom?

Nakupovalno središče Citycenter te storitve ne ponuja, ponuja jo trgovina Interspar preko svoje spletne strani »Spar Online«.

Ali je nakupovalno središče odprto tudi ob nedeljah?

Odlok Vlade Republike Slovenije določa, da so vse trgovine ob nedeljah zaprte. Naše nakupovalno središče je odprto od ponedeljek do sobote med 8:00 in 18:00 uro in so vam v tem času na voljo trgovine z nujnimi življenjskimi izdelki. Odpiralni čas posameznih poslovalnic najdete na vrhu naše spletni strani, kjer informacije redno aktualiziramo.

EUROMARKT CENTER d.o.o., PE Citycenter Celje
Mariborska cesta 100

SPREMLJAJTE NAS