Kupite Desetaka
Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do velikega koncerta Hamo & Tribute 2 Love
center image center image
Trgovine se odprejo ob %s
Trgovine odprto v %s
Trgovine – odprto do %s
Trgovine – še zmeraj odprto %s
Trgovine – zaprto
Trgovina Interspar se odpre ob %s
Trgovina Interspar se odpre v %s
Trgovina Interspar – odprto do %s
Trgovina Interspar – še zmeraj odprto %s
Trgovina Interspar – zaprto
Trgovina Interspar – closed expect gastro

Veliki koncert skupine Hamo & Tribute 2 Love

Se vidimo v četrtek, 30. 6. 2022 na parkirišču pri GALA CAFFE. Obe zmagovalni skupini CITYBAND 2022 se bosta predstavili še kot predskupini velikega koncerta.
pet., 1. jul.
sob., 2. jul.
Največji mednarodni plesni dogodek!
Break the Floor

Ne zamudite največjega mednarodnega plesnega dogodka BREAK THE FLOOR. Naj vas začarajo ritmi in čudoviti kostumi, zaradi katerih je ta plesni spektakel tudi prava paša za oči.

Vabljeni 1. in 2. julija od 17. ure dalje. Dogodek bo pred glavnih vhodom Citycentra!

Vroči poletni popusti!

Izkoristite odlično ponudbo poletnih popustov v prodajalnah Citycentra!

Vabljeni v Citycenter!

Pravi raj za otroke!
Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte z nami rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji s športnim, eksperimentalnim, ustvarjalnim ali lepotno-pravljičnim pridihom s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. Čaka vas polno dogodivščin in zabave! Pokličite (03 425 12 50), pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih.

Illustration
Trgovine
Več kot 90 prodajaln
Vedno nekaj novega.

Iščete najnovejšo kolekcijo oblačil ali obutev, primerno letnemu času? Mogoče opremljate stanovanje ali pa želite novi tehnični pripomoček? Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Gostinstvo
10 gostinskih lokalov
Lačni?

V našem nakupovalnem centru ponujamo široko izbiro barov in restavracij, kjer se lahko odpočijete. Ustavite se v enem izmed gostinskih lokalov, si privoščite kavo in sveži napitek, okrepčate pa se lahko tudi v eni izmed restavracij.

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Pritličje Citycentra
Novo v Citycentru: Triumph!
Dopolnili smo ponudbo z znamko Triumph

V prodajalni Triumph je na voljo bogata izbira ženskega spodnjega perila in pižam za dekleta ter ženske v vseh starostnih obdobjih. V poletnem času je trgovina dobro založena tudi z ženskimi in moškimi kopalkami. Za vsakdanje udobje pa bodo lahko tako ženske kot moški izbirali med izdelki blagovne znamke Sloggi.

Prodajalna Triumph je mesto, kjer prijazne prodajalke svetujejo in pomagajo pri izboru izdelkov, ki poskrbijo za udobje in dobro počutje vsak dan. V Citycentru Celje se prodajalna nahaja v pritličju med prodajalnama Buzz in Orsay. 

Vljudno vabljeni!

Pritličje Citycentra
Prenovljena trgovina Hervis
Hervisova velika otvoritev »Najboljši športnik v mestu«

Velika otvoritev prenovljene prodajalne Hervis, najmodernejše športne trgovine v celjski regiji, ki z inovativno notranjo postavitvijo preobraža nakupovalno izkušnjo kupcev, je bila Citycentru v četrtek, 7. aprila 2022, ob 7. uri.

Ker je poseben poudarek v tem letnem času namenjen teku, pohodništvu ter kolesarstvu s kvalitetnim kolesarskim servisom, Hervis ponovno blesti v vsej športni kompetenci.

Ob otvoritvi so kupce čakali številni popusti in ugodnosti.

Vljudno vabljeni v prenovljen Hervis!

Poskrbljeno je za vse