Kupite Desetaka
Trgovine se odprejo ob %s
Trgovine odprto v %s
Trgovine – odprto do %s
Trgovine – še zmeraj odprto %s
Trgovine – zaprto
Holidays
Trgovina Interspar se odpre ob %s
Trgovina Interspar se odpre v %s
Trgovina Interspar – odprto do %s
Trgovina Interspar – še zmeraj odprto %s
Trgovina Interspar – zaprto
Trgovina Interspar – closed expect gastro

Poletna znižanja

Nakupujte z Desetaki in izkoristite poletne popuste. Izbirate lahko med več kot 90 prodajalnami. Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Darilo ob nakupu Desetaka

V mesecu juliju te ob spletnem nakupu Desetakov nad 50 eur čaka adrenalinsko darilo – karta za 10 min karting vožnje s kartom.

Poletje 2024

Citycentrov Magazin

Prelistajte nov, brezplačen izvod Magazina:

 • Koncert: Vlado Kreslin in Mali bogovi
 • Intervju: Žan Karničnik
 • Modne zapovedi tega poletja
 • Ideje za junij/julij/avgust
 • 3 stvari, ki jih lahko počnete pri nas
 • Kuponi ugodnosti
 • Nagradna igra za najmlajše
 • Lepota: zdrava porjavitev
 • Stilska preobrazba
 • Kulinarika: Poletna osvežitev
 • Kaj se je in kaj se bo dogajalo?
Trgovine

Več kot 90 prodajaln

Vedno nekaj novega.

Iščete najnovejšo kolekcijo oblačil ali obutev, primerno letnemu času? Mogoče opremljate stanovanje ali pa želite novi tehnični pripomoček? Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Gostinstvo

9 gostinskih lokalov

Lačni ali žejni?

V našem nakupovalnem centru ponujamo široko izbiro barov in restavracij, kjer se lahko odpočijete. Ustavite se v enem izmed gostinskih lokalov, si privoščite kavo in sveži napitek, okrepčate pa se lahko tudi v eni izmed restavracij.

365

Zaposlimo svetovalca/prodajalca

Iščemo osebo za svetovanje in prodajo v modni trgovini. Če imate radi modo in spremljate modne trende, ste pozitivno naravnani z željo po delu v kolektivu, pridružite se nam. Ustrezne kandidate vabimo k čimprejšnji prijavi na e-naslov: finance@a2s.si.

Frizerski salon Dok

ZAPOSLIMO FRIZERJA OZ. FRIZERKO

V kolikor se želite pridružiti naši uspešni ekipi, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Več info na mirjana@aledana.si in na telefonski številki 031 615 198!

Vabljeni!
Kolektiv Dok

Toooooo! Zehner voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Čaka vas polno dogodivščin in zabave!

Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte z nami rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji in s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. Čaka vas polno dogodivščin in zabave! Pokličite nas (03 425 12 50), nam pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih. Nakup darilnega bona za praznovanje rojstnega dneva v Džungli je možen na Info točki Citycentra.

Poskrbljeno je za vse

Družbeno odgovorni

Trajnostni razvoj

V CITYENTRU, največji nakupovalni destinaciji v Celju in okolici, izkazujemo svojo odgovornost do ljudi, regije in okolja – danes in za prihodnje generacije. Zato CITYCENTER že leta vztraja pri energetski učinkovitosti, proaktivnem varovanju okolja, alternativni energiji in trajnostni mobilnosti.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Kohezijskega sklada

Naložba v vašo prihodnost

Investitor Euromarkt Center, družba za upravljanje d.o.o., namerava v sklopu projekta: »MFE CITY CENTER CELJE« zgraditi fotonapetostni sistem za proizvodnjo električne energije iz obnovljivih virov (985 kWp). Gradnja sončne elektrarne MFE CITY CENTER CELJE je predvidena na strehi obstoječega objekta, na lokaciji Mariborska cesta 100, 3000 Celje.

Predvidena višina sofinanciranja: 197.000,00 EUR.

Vedno nekaj novega.

Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.