Kupite Desetaka
Trgovine se odprejo ob %s
Trgovine odprto v %s
Trgovine – odprto do %s
Trgovine – še zmeraj odprto %s
Trgovine – zaprto
Holidays
Trgovina Interspar se odpre ob %s
Trgovina Interspar se odpre v %s
Trgovina Interspar – odprto do %s
Trgovina Interspar – še zmeraj odprto %s
Trgovina Interspar – zaprto
Trgovina Interspar – closed expect gastro

Darilni boni Desetak

Vse dobre stvari so vredne Desetaka. Darilni boni Desetak so na voljo prek spleta ali v našem nakupovalnem središču.
CITYCENTER CELJE POMAGA

Citycentru in na terenu smo do sedaj poskrbeli že za več kot 400 toplih obrokov za gasilce, civilno zaščito, policiste in prostovoljce, ki nudijo pomoč vsem, ki so jih prizadele nedavne poplave. In pomagamo še tudi naprej. 💙💛 Tudi vi lahko pomagate na enega izmed navedenih načinov! 💝

Trgovine
Več kot 90 prodajaln
Vedno nekaj novega.

Iščete najnovejšo kolekcijo oblačil ali obutev, primerno letnemu času? Mogoče opremljate stanovanje ali pa želite novi tehnični pripomoček? Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Gostinstvo
9 gostinskih lokalov
Lačni?

V našem nakupovalnem centru ponujamo široko izbiro barov in restavracij, kjer se lahko odpočijete. Ustavite se v enem izmed gostinskih lokalov, si privoščite kavo in sveži napitek, okrepčate pa se lahko tudi v eni izmed restavracij.

Frizerski salon Dok
ZAPOSLIMO FRIZERJA OZ. FRIZERKO

V kolikor se želite pridružiti naši uspešni ekipi, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Več info na mirjana@aledana.si in na telefonski številki 031 615 198!

Vabljeni!
Kolektiv Dok

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Družbeno odgovorni
Trajnostni razvoj

Kot CITYCENTER, največje nakupovalno središče v Celju in okolici ter drugo največje v severovzhodni Sloveniji, izkazujemo svojo odgovornost do ljudi, regije in okolja – danes in za prihodnje generacije. Zato CITYCENTER že leta vztraja pri energetski učinkovitosti, proaktivnem varovanju okolja, alternativni energiji in trajnostni mobilnosti.

Čaka vas polno dogodivščin in zabave!
Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte rojstni dan v Otroškem parku Džungla z različnimi tematskimi doživetji. V Skrivnostih Džungelskega sveta poteka doživljajska igra, v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih ugank itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo skriti zaklad, rešijo opico Lori ali zaustavijo napad dinozavrov v Džunglo.

Pokličite (03 425 12 50), pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih. Nakup darilnega bona za praznovanje rojstnega dneva v Džungli je možen na Info točki Citycentra.

Poskrbljeno je za vse

Skupaj jim lahko pomagamo.
Turčija in Sirija nas potrebujeta!

Po dveh uničujočih potresih in desetinah popotresnih sunkov, ki sta 6. februarja prizadela jugovzhodno Turčijo in severno Sirijo, je ogroženih na tisoče otrok in družin. Številni so odvisni od humanitarne pomoči, da bi preživeli. Skupaj jim lahko pomagamo.

Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.