Nepozaben junij v Citycentru: glasba, razstava in šport

sre, 5 junija 2024

ZANIMIVO JUNIJSKO DOGAJANJE ZA VSE GENERACIJE

Citycenter pripravlja v mesecu juniju številne zanimive dogodke, ki bodo navdušili obiskovalce vseh starosti, saj smo poskrbeli za glasbene, kulturne in športne aktivnosti, ki bodo popestrile poletne dni.

Mladi pevci na odru Citycentra Celje

V soboto, 8. junija, ob 10. uri pripravljamo na osrednjem prireditvenem prostoru Citycentra polfinale priljubljenega glasbenega tekmovanja OTROCI POJEJO SLOVENSKE PESMI IN SE VESELIJO. Mladi pevci, ki so zmagali na predizborih na posameznih osnovnih šolah v celjski regiji, se bodo pomerili v petju slovenskih pesmi. Svoj glasbeni talent bodo predstavili v prepevanju slovenske ljudske, narodne ali zabavne glasbe. V Citycentru pa bo nastopil tudi glasbeni gost Domen Kumer, ki bo še dodatno popestril odlične nastope otrok, ki pojejo in se veselijo. Izmed vseh polfinalistov se bo najboljših 26 uvrstilo na super finalni izbor, ki bo septembra na Ptuju.

Največja maketa kranjske čebele na svetu

Od ponedeljka, 10. junija, do sobote, 22. junija, si boste lahko ogledali edinstveno razstavo največje makete kranjske čebele na svetu. Ta razstava bo prikazovala podrobnosti življenja naše avtohtone vrste čebel in njen pomen za okolje. Vabimo vas, da si ogledate to neverjetno maketo in se poučite o kranjski čebeli.

Preizkusi se v Citycentrovi ulični košarki 3 na 3

Vsi ljubitelji košarke, pozor! V soboto, 15. junija, bo na parkirišču pri Gala Caffe potekala Citycentrova ulična košarka. Na tem dogodku lahko sodeluje vsak, ki želi preizkusiti svoje košarkarske veščine, najboljši pa se bodo kvalificirali na veliki finalni turnir septembra v Ljubljani. Pridružite se nam na turnirju košarke 3 na 3, ki tudi tokrat prinaša privlačne nagrade. Organizatorji iz Športne zveze Ljubljana bodo prvim trem ekipam v vsaki kategoriji kvalifikacijskega turnirja podelili medalje, praktična darila sponzorjev pa bodo prejeli vsi udeleženci. Prijavnine ni. Ekipe, ki želijo sodelovati, se morajo prijaviti vsaj tri dni pred tekmovanjem. Prijavnico najdete na spletni strani Citycentra.

Veliki koncert Vlada Kreslina z Malimi bogovi ob zaključku Citybanda 2024

Vrhunec junijskega dogajanja bo veliki koncert ob začetku poletja legendarnega Vlada Kreslina z Malimi bogovi. Koncert bo v četrtek, 27. junija, ob 19. uri na zunanjem parkirišču Citycentra. Kot predskupini se bosta predstavila zmagovalca glasbenega natečaja za neuveljavljene glasbene skupine Cityband 2024. Pridite in uživajte v nepozabnem večeru ob legendarnih pesmih ene največjih slovenskih glasbenih ikon.

Veselimo se junijskih nepozabnih doživetij in verjamemo, da bomo skupaj ustvarili nepozabne spomine.

Vabljeni!