CITYCENTROVO SRCE ZA CELJSKE PRVOŠOLČKE

V Citycentru Celje vsako leto v okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce obeležijo začetek šole in obdarijo šoloobvezne otroke. Letos bodo tako že drugo leto v sodelovanju z Mestno občino Celje na poseben način razveselili prvošolčke.

Akcija »Prvič v šolo« je namenjena vsem celjskim prvošolcem, da bo spomin na nov začetek še lepši in si bodo prvi dan zapomnili tudi po tem, da jih je nakupovalno središče obdarilo z darilnim bonom Desetak za nakup v vseh prodajalnah Citycentra Celje.

Na prvi šolski dan bo tako 486 celjskih prvošolcev prejelo Citycentrovo obvestilo, s katerim bodo nato na Info točki Citycentra lahko prevzeli darilni bon Desetak.

Dobrodelna prireditev Šolačinkarije ob začetku šolskega leta

Medijska hiša Novi tednik & Radio Celje v sodelovanju s Citycentrom Celje in Rotary klubom Celje na prvi šolski dan pripravlja za otroke od 14. do 18. ure pred glavnim vhodom v nakupovalno središče dobrodelno prireditev, ki prinaša različne animacije in napihljiva igrala, igrarije v Džungli, obisk maskote Gibi, gumitvis in palačinke. Pridružite se nam.