Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Osnovni podatki

  • Popolno ime: EUROMARKT CENTER d.o.o., PE Citycenter Celje, Mariborska cesta 100, 3000 Celje
  • Sedež podjetja: EUROMARKT CENTER d.o.o., Moskovska ulica 4, 1000 Ljubljana
  • Matična številka: 6378242000
  • ID za DDV: SI95803009
  • Osnovna dejavnost: Trgovina
  • Center manager: Darja Lesjak
Kontakt Info točka
Telefon
03 425 12 5003 425 12 50
Lokacija
Med Čokoladnico Dobnik in trgovino s.Oliver, v neposredni bližini osrednjega prostora
Nakupovalni center Citycenter Celje
Mariborska cesta 100, 3000 Celje
E: info@city-center.si
T: 03 425 12 50

Prometne povezave:
Citycenter v Celju je v bližini izvoza z avtoceste A1. Neposredno pred njim sta dve avtobusni postajališči, iz centra mesta pa v le nekaj minutah prispete do njega tudi peš ali s kolesom.

Nakupovalni center Citycenter Celje

CITYCENTER je največja nakupovalna destinacija v Celju in okolici ter drugi največji nakupovalni center v severovzhodni Sloveniji in je vse od odprtja leta 2006 številka ena v regiji.

Dolgoročna vizija Citycentra je ostati vodilna nakupovalna destinacija v Celju in širši okolici.

Našim obiskovalcem in kupcem želimo najboljše počutje, ki ga ustvarjajo bogata in pestra ponudba v prodajalnah, mirno in urejeno nakupovalno okolje, dostopna in prostorna parkirna hiša, prijazne storitve, varnost in nepozabne dogodke.

Uprava Citycentra zato namenja največ pozornosti kakovosti prodajnih storitev, tudi s pomočjo izobraževanja, ter s tem doseganja skupne prodajne vizije vseh, ki želijo, da Citycenter Celje postane sinonim za najboljše nakupe in prijetno počutje.

Želite najeti lokal ali predstaviti dejavnost vašega podjetja z uporabo prostora v nakupovalni ulici? Več >>

32.000 m2 prodajnih površin

Več kot 90 prodajnih prostorov

Največja garažna hiša na celjskem s 49.200 m2 in 1.600 parkirnimi mesti

Več kot 800 zaposlenih

Edinstveni Otroški park Džungla z več kot 300m2 veliko igralnico

Citycentrova ekipa

Darja Lesjak
Darja Lesjak
Center Manager
darja.lesjak@city-center.si
Tatjana Kugler
Tatjana Kugler
Asistentka Center managerja
tatjana.kugler@city-center.si
Nena Horvat
Nena Horvat
Vodja marketinga
nena.horvat@city-center.si
Gerlinde Tavčer
Gerlinde Tavčer
Marketing
gerlinde.tavcer@city-center.si
Katja Cingl
Administrativna podpora upravi
katja.cingl@city-center.si
Martina Šoster
Martina Šoster
Administrator
martina.soster@city-center.si
Aleksandra Jagodič
Aleksandra Jagodič
Info točka
info@city-center.si
Ajda Rožej
Ajda Rožej
Info točka
info@city-center.si
Vesna Dolenc
Vesna Dolenc
Otroški park Džungla
vesna.dolenc@city-center.si
Andrej Lužar
Andrej Lužar
Hišni tehnik
andrej.luzar@city-center.si
Bojan Guček
Bojan Guček
Hišni tehnik
bojan.gucek@city-center.si
Peter Fesel
Peter Fesel
Hišni tehnik
peter.fesel@city-center.si
Klemen Kunstek
Klemen Kunstek
Namestnik vodje hišne tehnike
klemen.kunstek@city-center.si
Več kontaktov
Info točka
info@city-center.si
Otroški park Džungla
vesna.dolenc@city-center.si
Varnostna služba Prosignal
info@prosignal.si

Širitev nakupovalnega centra Citycenter leta 2004

Od leta 1995, ko je bila otvoritev prvega dela Centra Interspar Celje in v letu 1997, ko se je končala dograditev Centra z delom proti Baumaxu, so do danes ostale samo še fotografije in spomini.

Širitev nakupovalnega centra se je začela decembra 2004, potekala je v sedmih fazah, skupno pa je dograditev trajala 14 mesecev. Investitor del je ASPIAG management AG v sodelovanju s podjetjem Spar Slovenija d.o.o. Nakupovalni center sta arhitekturno zasnovala Heinz H. Brunner in Zuschnig Georg. Vrednost investicije obnove in širitve znaša več kot 10 milijard SIT, kar znaša okoli 44 milijonov evrov.

Prenovljen Center Interspar Celje je odprl vrata 15. marca 2006. Po dobrem letu dni obnove in širitve je na voljo poleg dosedanjih 19.761 kvadratnih metrov še okoli 14.500 kvadratnih metrov novih prodajnih površin, kar je skupno okoli 32.000 kvadratnih metrov s številnimi novimi blagovnimi znamkami. Število prodajaln in gostinskih lokalov se je povečalo s 33 na 81, s tem pa Citycenter postal največja nakupovalna destinacija na Celjskem in drugi največji nakupovalni center v severovzhodni Sloveniji. S širitvijo se je v Citycentru povečalo tudi število zaposlenih. Poleg prvotno 300 zaposlenih se je v njem zaposlilo še okoli 250 delavcev, tako pa je Citycenter pripomogel tudi k zmanjšanju brezposelnosti na celjskem. Danes je v Citycentru več kot 90 lokalov in nekaj več kot 800 zaposlenih.

Pred obnovo in širitvijo je promet Center Interspar Celje znašal okoli 15 milijard tolarjev letno. Glede na gradbena dela in delno zaprtje trgovin v centru je bil promet nadpovprečen, kar kaže na lojalnost kupcev in obiskovalcev. Ob tem pa ne smemo pozabiti omeniti, da smo kljub težkim gradbenim in vremenskim razmeram beležili vedno večji obisk. Največ novih obiskovalcev v prenovljenem centru prihaja predvsem iz Celja ter ožje in širše regije, prav tako pa smo ponosni, da nas obiščejo tudi številni obiskovalci iz Zasavja, Kozjanskega, Koroške, prav tako iz smeri Maribora in Ptuja. Vedno večji obisk pa beležimo kupcev iz sosednje Hrvaške.

Novembra 2014 nam je ponovno uspelo!

V začetku avgusta leta 2014 smo v celjskem Citycentru pričeli s prenovo nakupovalnega centra na vzhodnem delu (pri Big Bangu), ki je trajala tri mesece. Obstoječim prodajalnam so se pridružile nove vsebine in dodatna ponudba izdelkov in storitev ter osvežena podoba nekaterih obstoječih prodajaln. Ponudbi prodajaln in lokalov so se med drugim pridružili Rossi Sport, Celjske lekarne, Telekom Slovenije in CCC (Shoes and bags). Prodajno površino sta povečali prodajalni Mass in Baby Center, Direndaj pa se je preselil v prvo nadstropje.

Investicijska vrednost projekta je znašala 5 milijonov evrov.  

Novembra 2014 smo tako povečali Citycenter za številne nove in prenovljene trgovine in s tem poskrbeli, da so nakupi še prijetnejši in izbira še večja in še naprej  »vse« najboljša.

Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.