Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Praznovanje Citycentra Celje

tor, 19 marca 2024

PRAZNOVANJE CITYCENTRA CELJE: NEPOZABNA GLASBENA ZABAVA

Ob praznovanju 18. rojstnega dne smo v  Citycentru za obiskovalce pripravili dvodnevno rojstnodnevno zabavo, ki je navdušila vse generacije. V ospredju dogajanja so bili tolkalci iz Slovenskega tolkalnega projekta (SToP), mladi tolkalisti iz glasbenih šol iz regije in tolkalni skupini Rhythm Factory in MuvaRuvaGruva – vsi so ustvarili nepozaben glasbeni spektakel.

Zabava se je začela s tolkalnim krogom pod vodstvom Francija Krevha – Freneta, v katerem so se obiskovalci povezali in sledili ritmu tolkal ter skupaj »zatresli« najboljšo nakupovalno destinacijo na Celjskem. Nato so na oder stopili mladi glasbeniki Glasbene šole Celje, ki so obiskovalce popeljali skozi raznolik glasbeni repertoar. Sledil je vrhunski nastop SToPovcev, ki so s svojimi skladbami segli v različne glasbene žanre in navdušili s pestrostjo glasbe. Vrhunec sobotnega dopoldneva je bil glasbeni šov mladih tolkalistov, kjer so se predstavile Glasbena šola Nazarje, Šentjur, Velenje in Šoštanj ter tolkalni skupini Rhythm Factory in MuvaRuvaGruva.

Rojstnodnevni program so poleg skoraj 100 vseh nastopajočih tolkalistov, popestrila tudi sladka razvajanja: tisoč »čoko košaric« iz čokoladnega ateljeja Dobnik in tisoč cake-popsov, ki so jih pripravili v Restavraciji Interspar. Mnoge obiskovalce Citycentra Celje in sledilce na družabnih omrežjih, ki sodelovali v veliki nagradni igri »Skupaj že 18 let«, so razveselile tudi številne praktične nagrade in Desetaki.

Fotogalerija (sobotno praznovanje) >>

Fotogalerija (petkovo praznovanje) >>