Darilni boni Desetak – čudovita pozornost za materinski dan

sre, 22 marca 2023

Bliža se materinski dan, praznik, ki ga vsako leto praznujemo 25. marca. Ta dan obeležujemo z izkazovanjem ljubezni, spoštovanja in hvaležnosti. Materinski dan je eden lepših praznikov v spomladanskem času, ko prebujajoča narava prinaša nove začetke. Če tudi vi že razmišljate, kaj bi letos podarili mami ob njenem prazniku, so ena od idej lahko darilni boni Desetak, ki jih je mogoče unovčiti v kar petih nakupovalnih centrih po Sloveniji.  

DARILNI BONI – NAJBOLJ VSESTRANSKO DARILO

Marsikdo se v množici ponudbe težko odloči, kaj pokloniti mami za materinski dan in katero darilo ji bo narisalo največji nasmeh na obraz. Če ste v dilemi, so prava izbira darilni boni Desetak, saj z njimi ne morete zgrešiti. Desetaki so namreč preprosto, a vsestransko uporabno darilo, s katerim si bo vsaka mama uresničila tudi tiste najbolj skrite želje. Najlepše darilo je izkušnja in seveda čas, ki ga preživimo skupaj. Zaposlene mamice si redko vzamejo čas zase in si privoščijo kaj lepega. Zakaj jih ne bi tokrat presenetili z Desetaki in jih odpeljali po nakupih? V nakupovalnem centru Citycenter Celje lahko obiščete modne prodajalne, drogerije in parfumerije, trgovine z urami in nakitom ter preverite ostalo trendovsko ponudbo, obiščete pa lahko tudi butični sejem, kjer boste prav tako našli številne ideje za darila. Po opravljenih nakupih si lahko privoščite še dobro kosilo ali poklepetate ob kavici v enem od številnih gostinskih lokalov.

Toooooo! zehnerVoucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.

DESETAKI – VRATA V SVET BREZSKRBNIH NAKUPOV

Darilne bone lahko unovčite v petih nakupovalnih centrih po Sloveniji: CITYCENTER Celje, EUROPARK Maribor, ALEJA Ljubljana Šiška, CITYPARK Ljubljana in CENTER VIČ Ljubljana. Izbirate lahko med 450 različnimi prodajalnami in lokali. Za nakup Desetakov se oglasite pri Citycentrovi info točki ali jih preprosto naročite preko spleta. Na materinski dan si želimo mame presenetiti z lepo pozornostjo, zato je obdarovanje z darilnimi boni izvrstna izbira. Z Desetaki boste obdarovanki odprli vrata v svet brezskrbnih nakupov in pričarali lepe spomine. Za nakup in več informacij obiščite spletno stran www.desetak.si.

DROBNE POZORNOSTI NA BUTIČNEM SEJMU ZA MATERINSKI DAN

V Citycentru Celje boste našli darilo za vsak okus. Da bo presenečenje popolno, pa boste v petek, 24., in soboto, 25. marca, med 9. in 21. uro, lahko izbirali poleg ponudbe v Citycentrovih prodajalnah tudi med pestro ponudbo na butičnem sejmu za materinski dan. Na voljo bodo izdelki s posvetili in motivi, ki izražajo hvaležnost in ljubezen do mame, kulinarične dobrote, kot so cimetove rolice, in penine, dišave za dom ter ročno izdelan nakit.