V Citycenter prihaja Vikend lepših trenutkov

tor, 14 maja 2024

Ne zamudite super vikenda: nori popusti, glasba in ples

Ne zamudite hudih popustov in ugodnosti v prodajalnah in lokalih Citycentra ta konec tedna, v petek, 17. in soboto, 18. maja 2024. Izkoristite številna znižanja in ugodnosti pri nakupih trendovskih spomladansko-poletnih kolekcij. Opravite vse potrebne nakupe sezonskih oblačil ter obutve ali pa si privoščite okusen obrok in osvežilno pijačo v enem od gostinskih lokalov.

MINI DJ AKADEMIJA IN NASTOP PLESNE ŠOLE FORCE

Vikend lepših trenutkov prinaša tudi veliko zabave. Še posebej atraktivno bo v petek, 17. maja ob 18. uri, ko bo nastopila ekipa mladih DJ-ev z Mini DJ akademije, ter v soboto, 18. maja ob 11.uri ob plesnem nastopu ekipe Force iz Plesnega vala.

FOTOGRAFIRANJE S POKALOM IN DRUŽENJE Z NOGOMETAŠI

Ta petek med 16. in 17. uro pa bo tudi enkratna priložnost za druženje in fotografiranje z nogometaši, državnimi prvaki NK CELJE, ki bodo s seboj prinesli tudi osvojeni pokal. Ob stojnici z novo kolekcijo PRVAKI bodo naši šampioni na voljo za avtograme, vprašanja, fotografiranje in sproščeno druženje.

NA OGLED RAZSTAVA SLOWOOD KONEC MAJA

Med 20. majem in 6. junijem pa vabljeni na ogled razstave SloWood, kjer širimo zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa.

Pridružite se nam ta konec tedna in uživajte v nepozabnem vikendu lepših trenutkov v Citycentru Celje. Za več informacij sledite tudi Facebook strani Citycentra.