Citycenter Celje praznuje 16. rojstni dan – kolo sreče in koncert skupine LPS

pet, 11 marca 2022

V Citycentru Celje bo prihodnji teden še posebej zabavno.

V mladostnem duhu slogana »Moj svet, tvoj svet, s tabo že 16 let« bo Citycenter Celje med 14. in 19. marcem 2022 s svojimi obiskovalci obeležil ta posebni jubilej. Se spomnite svojih »sladkih 16«?

Velika nagradna igra in koncert celjske skupine LPS

Za Citycentrove obiskovalce so pripravili veliko nagradno igro, v kateri bodo podelili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 3.000 eurov in številne praktične nagrade. Na osrednjem prostoru se bo nahajalo »kolo sreče«, kjer si bodo lahko prisotni, vsak dan od ponedeljka do petka med 16. in 19. uro in v soboto med 10. in 12. uro ter 16. in 19. uro priigrali lepe nagrade. Nepozabne zabavne trenutke na osrednjem prireditvenem prostoru bodo še dodatno popestrili brezplačno fotografiranje s »foto-boksom«, sladkorna pena in kokice. Za Citycentrove sledilce na družabnih omrežjih pa, prav tako v sodelovanju s Citycentrovimi shop-partnerji, pripravljajo še eno nagradno igro, v kateri bodo podelili bogate nagrade.

Vsi pa že nestrpno pričakujemo koncert celjske zmagovalne skupine z letošnje Eme LPS (Last Pizza Slice). V sredo, 16. marca 2022, ob 18. uri bo to njihov prvi koncert po Emi in s tem tudi vrhunec Citycentrovega praznovanja 16. rojstnega dne. Vabljeni na osrednji prireditveni prostor, kjer bo LPS zabaval vse ljubitelje dobre glasbe in zabave. Po koncertu bo sledilo druženje in fotografiranje s člani skupine LPS in deljenje avtogramov.

Sladka presenečenja za mlade v središču Celja

Med 14. in 16. marcem bodo na ulicah v središču Celja Citycentrova dekleta mimoidoče vabila na koncert skupine LPS in delila sladka presenečenja.

Vabljeni v Citycenter Celje – prihodnji teden bo še posebej zabavno!