Kategorija
Kategorija
Odpiralni čas
Odpiralni čas

CITYCENTROVI
gostinski lokali

Kupovanje in tekanje med nakupovalnimi policami vas hitro utrudi, zato vam v našem nakupovalnem centru ponujamo široko izbiro barov in restavracij, kjer se lahko odpočijete. Ustavite se v enem izmed gostinskih lokalov, si privoščite kavo in sveži napitek, okrepčate pa se lahko tudi v eni izmed restavracij.

Zemljevid centra

Izbirate lahko med več kot 90 prodajnimi prostori. Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Za obiskovalce so odprti naslednji vhodi: GLAVNI VHOD Mariborska, vhod INTERSPAR, vhod LEKARNA, vhodi iz GARAŽNE HIŠE PRI CVETLIČARNI GARDENIA, DOK, RESTAVRACIJA INTERSPAR, MEDETAŽA 1 IN 2.

Toooooo! Zehner voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Vedno nekaj novega.

Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.

Rezultati iskanja

Najdena vsebina za izbrane kriterije filtriranja:

Filter by category
Rezultati