Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do Božička

Citycentrovo srce za nepozabne otroške spomine

pet, 20 januarja 2023

CITYCENTER CELJE IN CENTER ZA SOCIALNO DELO CELJE SKUPAJ V DOBRODELNEM PROJEKTU »PRAZNUJ Z NAMI«

Nakupovalno središče Citycenter Celje skozi vse leto izvaja različne dobrodelne aktivnosti za pomoč družinam v stiski. Tokrat so v okviru svojega humanitarnega sklada Citycentrovo srce v sodelovanju s Centrom za socialno delo Celje izpeljali dobrodelen projekt »Praznuj z nami« in tako poskrbeli, da bo 15 otrok iz socialno šibkejših družin iz Celja in okolice doživelo nepozabno praznovanje rojstnega dne.

Celjski Citycenter je namreč podaril 15 darilnih bonov za praznovanje rojstnega dne v otroškem parku Džungla, v okviru katerega bo poskrbljeno tako za animacijo kot tudi pogostitev otrok. V Džungli namreč poteka doživljajska igra, v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih in drugih ugank. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo skriti zaklad, rešijo opico Lori ali zaustavijo napad dinozavrov v Džunglo. Otroci bodo lahko skupaj s starši izbrali sebi najljubšo temo in nato skupaj s prijatelji ustvarili nepozabne spomine.

Otroški park Džungla
Pravi raj za otroke!
Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte z nami rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji s športnim, eksperimentalnim, ustvarjalnim ali lepotno-pravljičnim pridihom s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. Čaka vas polno dogodivščin in zabave! Pokličite (03 425 12 50), pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih.

Illustration