Odpiralni čas Citycentra

Redni odpiralni čas
PON. – PET.
09:00 – 21:00
SOB.
08:00 – 21:00
NED.
Zaprto
Torek, 31. 10. 2023 (Dan reformacije): ZAPRTO
Posebni odpiralni čas
Celjske lekarne
Celjske lekarne
PON. – PET.
09:00 – 19:00
SOB.
08:00 – 19:00
Prenova sanitarij za obiskovalce

Spoštovani obiskovalci!

Obveščamo vas, da se 3. septembra 2023 prične prenova sanitarij za obiskovalce v pritličju centra. Poskrbeli bomo, da gradbena dela ne bodo ovirala  naših obiskovalcev, kupcev.

Za čas prenove bodo obiskovalcem na voljo toaletni prostori, toalete za invalide in previjalnica v 1. nadstropju pri otroškem parku Džungla.

Frizerski salon Dok
ZAPOSLIMO FRIZERJA OZ. FRIZERKO

V kolikor se želite pridružiti naši uspešni ekipi, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Več info na mirjana@aledana.si in na telefonski številki 031 615 198!

Vabljeni!
Kolektiv Dok

Info točka

Na naši Info točki boste dobili vse potrebne informacije o našem nakupovalnem središču. Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro.

Pri naši Info točki so na voljo tudi:

  • invalidski vozički, s katerimi se lahko varno in udobno odpravite po nakupih. Izposoja invalidskega vozička je brezplačna.
  • Baby Taxi, vozički za najmlajše.
  • Defibrilator (AED) s pomočjo katerega lahko, v primeru nenadnega zastoja srca rešite marsikatero življenje (na voljo  tudi v poslovalnici Telekom Slovenije in zunaj na vhodu ob steni pri Gala Caffee).

PRVA POMOČ – če potrebujete pomoč ali opazite poškodovanca, nemudoma pokličite na pomoč oz. javite nesrečo na info točko (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo. V sobi za nudenje prve pomoči, ki se nahaja v pritličju pri toaletah, je na voljo poseben kovček prve pomoči. Kovček vsebuje vse osnovne pripomočke za nudenje prve pomoči in lahko bistveno pripomore k hitrejši in učinkovitejši prvi pomoči.

Kontakt
Telefon
+386 (0)3 425 12 50+386 (0)3 425 12 50
Mobitel
+386 (0)41 909 020+386 (0)41 909 020
Lokacija
Med Čokoladnico Dobnik in trgovino s.Oliver, v neposredni bližini osrednjega prostora.
zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.

Poskrbljeno je za vse

Storitve
AED (defibrilator)
Lokacija: pri Info točki, zunaj na vhodu ob steni pri Gala Caffee in v poslovalnici Telekom Slovenije

Če potrebujete pomoč ali opazite poškodovanca, nemudoma pokličite na pomoč oz. javite nesrečo na Info točko (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo. DEFIBRILATOR (AED) je pripomoček, s katerim lahko v primeru nenadnega zastoja srca reši marsikatero življenje! Uporaba je varna in enostavna, uporablja ga pa lahko prav vsak.

Kontakt:
T: +386 (0)3 425 12 50
aed-baza-si
Bencinski servis
Lokacija: pred vhodom v parkirno hišo

Na voljo je prenovljen bencinski servis, ki vam ponuja različne storitve in kjer lahko natočite gorivo v svojega jeklenega konjička.
Digitalni fotoavtomat
Lokacija: pri tekočih stopnicah nasproti Gardenie

Digitalni fotoavtomat omogoča fotografiranje za vse dokumente ali samo za zabavo. Kakovostno in hitro!

Kontakt:
David Petrina Actal d.o.o.
T: +386 (0)51 344 728
www.fotoavtomati.si
Frizerske storitve
Frizerski salon Dok je salon za vse generacije, pri nas ste dobrodošli mladi in stari. Po najboljših močeh se vsi zaposleni trudimo, da se stranke rade vračate k nam. Smo edinstveni, ker vsak mesec pripravimo novo akcijo – spremljajte jih!

Kontakt:
T: +386 (0)31 615 198
E: salondok.celje@gmail.com
Frizerski salon Dok
Info točka
Lokacija: med Čokoladnico Dobnik in trgovino s.Oliver, v neposredni bližini osrednjega prostora

Pokličite, pištite ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije o našem nakupovalnem središču.

Kontakt:
T: +386 (0)3 425 12 50
M: +386 (0)41 909 020
E: info@city-center.si
Lekarna
Celjske lekarne posredujemo uporabnikom storitev in zdravstvenim sodelavcem najsodobnejše znanje, informacije, zdravila in izdelke za zagotavljanje in ohranjanje zdravja ter izboljšanje kakovosti življenja.

Delovni čas:
PON – PET: 9:00 – 19:00
SOB: 8:00 – 19:00
NED: zaprto

Kontakt:
T: +386 (0)3 490 55 74
E: citycenter@ce-lekarne.si
www.lekarnaklik.si
Parkirna mesta za invalide
Neposredno pri vhodih v Citycenter so na voljo parkirna mesta za invalide.
Prva pomoč
Če potrebujete pomoč ali opazite poškodovanca, nemudoma pokličite na pomoč oz. javite nesrečo na Info točko (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo.

V sobi za nudenje prve pomoči, ki se nahaja v pritličju pri toaletah, je na voljo poseben kovček prve pomoči. Kovček vsebuje vse osnovne pripomočke za nudenje prve pomoči in lahko bistveno pripomore k hitrejši in učinkovitejši prvi pomoči. Namenjen je zdravstvenemu osebju, ki je usposobljeno za oskrbo poškodovanca in nudenje prve pomoči.

Kontakt:
T: +386 (0)3 425 12 50
Tekoče stopnice
Tekoče stopnice (v pritličju na osrednjem prostoru v neposredni bližini Info točke) in v pritličju (med Zaro in drogerijo Müller).
Varnostna služba
Za varovanje nakupovalnega središča Citycenter Celje in vaše nemoteno nakupovanje skrbi podjetje Prosignal d.o.o. Prijazno osebje vam priskoči na pomoč kadar boste v težavah ali pri izgubi vaših osebnih stvari, poškodbi avtomobila ali podobnih neprijetnostih, na katere lahko naletite med nakupovanjem pri nas. Oglasite se na Info točki in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontakt:
T: +386 (0)3 425 12 50
www.prosignal.si
Avtopralnica Petrol
Lokacija: pred vhodom v parkirno hišo

Vaše jeklene konjičke lahko očedite v Petrolovi avtomatski avtopralnici.
Brezplačen WiFi
Na celotnem območju Citycentra imajo stranke na voljo brezplačen WiFi.
Električna polnilna postaja
Lokacija: 1. nadstropje garažne hiše

V Citycentru Celje smo v sodelovanju z »GREMO NA ELEKTRIKO« (sistem Elektra Ljubljana) v 1. nadstropju garažne hiše postavili nove, sodobne polnilne postaje za električna vozila. Vabljeni vsi uporabniki električnih prevoznih sredstev. Poskrbite za svoje električno vozilo v času obratovanja nakupovalnega središča enostavno in brez skrbi – med nakupovanjem, obiskom kavarne ali restavracije v Citycentru Celje.
www.gremonaelektriko.si
Gala Šik
Graviranje ploščic za vrata, nabiralnike, pokale, …

Izdelava ključev za večino avtomobilskih znamk prisotnih na slovenskem trgu.

Fotokopiranje, tiskanje (barvno ter črno-belo),​izdelava fotografij različnih dimenzij,…

Kontakt:
T: +386 (0)35 410 405
E: trgovina@sofran.si
www.gala-celje.si
KolesCE
Pred Citycentrom so na voljo javna kolesa. Uporaba sistema je preprosta – najprej se morate registrirati v sistem, to lahko opravite prek spleta, aplikacije ali na enem od naših prodajnih mest (Potovalna agencija Nomago Celje). Potem pa samo izberete kolo in že lahko odkolesarite!

Kontakt:
T: +386 (0)1 431 77 00
E: bikes@nomago.si
Bikes NOMAGO
Masažni stoli
Lokacija: pri tekočih stopnicah pri Zari

Odkrijte jih v našem nakupovalnem centru in si privoščite sprostitev.
Printbox kiosk
Lokacija: pri tekočih stopnicah nasproti Gardenie

Samopostrežna naprava, na kateri lahko natisnete ali skenirate svoje dokumente v 4 korakih in v zgolj nekaj minutah. Svoje dokumente naložite v uporabniški račun ali pa tiskate dokumente neposredno z USB ključka. Kredite za tiskanje lahko kupite z gotovino na sami napravi ali s kreditno kartico na njihovi spletni strani.

Kontakt:
T: 080 820 000
E: info@printbox.net
sl.printbox.net
Sanitarije (m/ž)
Udobne sanitarije za ženske in moške so na voljo v pritličju in v 1. nadstropju, prilagojene pa so tudi za invalide.
Uprava Citycentra
Uprava Citycentra se nahaja v 4. nadstropju Citycentra.
Kontakti
Avtobusna postaja
Neposredno pred Citycentrom se nahajata dve avtobusni postajališči.
Darilni bon Desetak
Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro.

Desetak v vrednosti 10 EUR lahko unovčite v našem nakupovalnem središču v vseh prodajalnah, gostinskih in storitvenih lokalih (izjema Loterija Slovenije).

Magični darilni bon DESETAK zmore še več: izpolnil bo vse Vaše želje v petih najboljših nakupovalnih središčih v vsej Sloveniji – Citypark Ljubljana, Europark Maribor, Aleja Ljubljana, Center Interspar Vič in naš Citycenter Celje. Tako je Desetak zmeraj pravo darilo in zagotovo bo vsakomur pričaral nasmeh na obraz.
www.desetak.si/
Dvigala za slepe in slabovidne
Naša dvigala so moderna in opremljena s posebnimi zvočnimi pripomočki ter prilagojena slepim in slabovidnim osebam. Naprava z oddajanjem signalov sporoča slepim in slabovidnim osebam, v katerem nivoju se nahajajo. Vsekakor gre za tehnološko posodobitev, ki bo slabovidnim v veliki meri olajšala obiske, Citycenter pa se je s tem uvrstil na sam vrh uporabnikom prijaznih nakupovalnih središč na celjskem.
Garderobne omare
Lokacija: pri vhodu Gardenia in vhodu Interspar

V Citycentru so vam na voljo priročne garderobne omarice, kamor lahko shranite svoje osebne predmete in se neovirano podate v nove nakupe. Nič več do Info točke po ključ. Nov, elektronski sistem omogoča, da sami izberete 4-mestno PIN kodo in zaklenete svojo omarico.
Izposoja invalidskega vozička
Lokacija: pri Info točki

V Citycentru se trudimo zagotoviti čim boljšo nakupovalno izkušnjo za prav vsakega obiskovalca. Vsem, ki se po nakupovalnem centru težje premikate, je na voljo invalidski vozičkek, s katerimi se lahko varno in udobno odpravite po nakupih. Izposoja invalidskega vozička je brezplačna. Za izposojo vozička se oglasite na Info točki v osrednjem prostoru nakupovalnega centra. Tukaj se vpišete na seznam in predložite kavcijo v višini 10 EUR, katero vam ob zaključku uporabe vozička vrnemo.

Kontakt:
T: +386 (0)3 425 12 50
Parkirišča
Garažna hiša je zgrajena v petih nadstropjih po modernih evropskih standardih – je prostorna, s široko prehodnimi dovozi. S 49.200 m2 in 1.600 parkirnimi mesti je največja garažna hiša na Celjskem.

Odlikuje jo tehnološko podprt parkirni sistem, ki omogoča enostavnejše in bolj učinkovito parkiranje, promet v parkirni hiši s kar 1600 brezplačnimi parkirnimi mesti pa je bolj tekoč in varen. Glavne pridobitve so: sistem signalizacije nad parkirnimi prostori, enosmerni prometni tok ter spremenjeni uvozi in izvozi. Med prenovo garažne hiše so z ustreznim usmerjanjem poskrbeli za nemoten obisk in parkiranje.

Dostop do parkirne hiše je varen, vožnja v njej pa enostavna in pregledna zaradi številnih smerokazov in usmerjevalcev. Dostop na višje nivoje parkirne hiše poteka po t.i. “polžu”, ki se je izkazal za izredno varnega in preprostega za vožnjo.

Poleg parkirne hiše je na voljo še 116 zunanjih parkirišč.

Iz parkirne hiše do centra vodijo številna dvigala in tekoče stopnice, poskrbeli pa smo tudi za vrsto ukrepov, s katerimi želimo preprečiti nastajanje zastojev.
Polnilnica za mobilni telefon ali tablico
Lokacija: pri tekočih stopnicah nasproti Gardenie

Brezplačno napolnite svoj mobilni telefon ali tablico.
Sladkorna pena
Lokacija: 1. nadstropje nasproti Otroškega parka Džungla

Izbirate lahko med 20 različnimi oblikami, uporaba avtomata pa je povsem enostavna. Prepričani smo, da vas ne bodo navdušili le okusi, ki so povezani z mavrično barvo paleto sladkorne pene, ki si jo privoščite, ampak tudi oblika in predvsem velikost. Ta namreč zadovolji tudi največje sladokusce.
TÜV AUSTRIA
Citycenter Celje, kot največje nakupovalno središče na Celjskem, prejemnik certifikata TÜV AUSTRIA za obvladovanje najvišjih higienskih standardov proti covidu-19.
Otroške storitve
Baby Taxi
Lokacija: pri Info točki v pritličju

Z namenom lažjega in prijetnejšega nakupovanja so v nakupovalnem središču Citycenter Celje na voljo vozički za najmlajše, ki smo jih poimenovali »Baby Taxi«.

Sponzor: Baby Center
Otroški sedeži na toaletah
V ženskih toaletah smo namestili priročne zložljive otroške sedeže, v katere lahko varno namestite male škratke med obiskom toalete. Najdete jih tako v zgornjih kot spodnjih ženskih toaletnih prostorih. Poiščite posebno nalepko na vratih, ki označuje toaleto s posebnim otroškim sedežem, in izkoristite udobje, ki vam ga to malo otroško gnezdece prinaša.
chair-nest.com
Otroški avtomobilčki
Ne samo v Otroškem parku Džungla, pri nas otroci uživajo tudi na igralih, ki jih najdete kar na večih različnih lokacijah našega nakupovalnega centra. Tako je nakupovanje še bolj sproščeno, saj otroci uživajo v varni vožnji z mini vozili, vi pa jih imate ves čas na očeh. Če potrebujete kratek počitek, si lahko v prijetnem ambientu gostinskega lokala OmNjom privoščite sočne presne tortice ali njihov božanski gelato, otroci pa se zamotijo z igro, saj se avtomobilčki nahajajo tudi neposredno poleg lokala. Otroci se bodo igral razveselili tudi pri tekočih stopnicah pri trgovini Zara in pred našim kultnim otroškim parkom Džungla. Vabljeni, mi se že veselimo naslednje skupne dogodivščine.
Praznovanje rojstnega dne
Praznovanje rojstnega dne v Otroškem parku Džungla je pravi raj za otroke! Izbirate lahko med različnimi tematskimi doživetji s športnim, eksperimentalnim, ustvarjalnim ali lepotno-pravljičnim pridihom s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja.
Otroške sanitarije in previjalnica
Lokacija: v pritličju poleg toalet in v prvem nadstropju (ena samostojna ter druga, ki je urejena v ženskih toaletnih prostorih)

V Citycentru Celje mislimo tudi na udobje naših najmlajših obiskovalcev, ki so jim namenjene lepo urejene previjalnice, za kateri verjamemo, da življenje olajšajo marsikateri mladi mamici ali očku. V mirnem in skrbno izbranem kotičku, kjer je dovolj prostora tudi za vozičke, je urejen prostor za otrokovo previjanje, hranjenje in dojenje. Za prijeten in miren trenutek dneva tako vam kot tudi vašim najmlajšim.
Čaka vas polno dogodivščin in zabave!
Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte rojstni dan v Otroškem parku Džungla z različnimi tematskimi doživetji. V Skrivnostih Džungelskega sveta poteka doživljajska igra, v kateri je veliko logičnih, matematičnih, jezikovnih ugank itd. Cilj igre je, da so vse naloge uspešno opravljene in da otroci na koncu najdejo skriti zaklad, rešijo opico Lori ali zaustavijo napad dinozavrov v Džunglo.

Pokličite (03 425 12 50), pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih. Nakup darilnega bona za praznovanje rojstnega dneva v Džungli je možen na Info točki Citycentra.

Trgovine
Več kot 90 prodajaln
Vedno nekaj novega.

Iščete najnovejšo kolekcijo oblačil ali obutev, primerno letnemu času? Mogoče opremljate stanovanje ali pa želite novi tehnični pripomoček? Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Gostinstvo
9 gostinskih lokalov
Lačni?

V našem nakupovalnem centru ponujamo široko izbiro barov in restavracij, kjer se lahko odpočijete. Ustavite se v enem izmed gostinskih lokalov, si privoščite kavo in sveži napitek, okrepčate pa se lahko tudi v eni izmed restavracij.

Nakupovalno središče Citycenter Celje
Mariborska cesta 100, 3000 Celje
E: info@city-center.si
T: +386 (0)3 425 12 50
M: +386 (0)41 909 020

Prometne povezave:
Citycenter v Celju je v bližini izvoza z avtoceste A1. Neposredno pred njim sta dve avtobusni postajališči, iz središča mesta pa v le nekaj minutah prispete do njega tudi peš ali s kolesom.
Vedno nekaj novega.
Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.