Odpiralni čas Citycentra

Redni odpiralni čas

PON. – PET.
09:00 – 21:00
SOB.
08:00 – 21:00
NED.
Zaprto
Torek, 25.6.2024 I Dan državnosti I ZAPRTO
Posebni odpiralni čas
Celjske lekarne
Celjske lekarne
PON. – PET.
09:00 – 20:00
SOB.
08:00 – 20:00

Info točka

Storitve na naši Info točki:

  • nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila (pon – pet:  9:00 – 21:00 in sob: 8:00 – 21:00)
  • invalidski vozički (izposoja je brezplačna)
  • Baby Taxi, vozički za najmlajše.
  • Defibrilator – AED (na voljo tudi v poslovalnici Telekom Slovenije in zunaj na vhodu ob steni pri Gala Caffee).

PRVA POMOČ: če potrebujete pomoč ali opazite poškodovanca, nemudoma pokličite na pomoč oz. javite nesrečo na Info točko (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo. Kovček prve pomoči se nahaja v prostorih varnostne službe. Kovček vsebuje vse osnovne pripomočke za nudenje prve pomoči in lahko bistveno pripomore k hitrejši in učinkovitejši prvi pomoči. Namenjen je zdravstvenemu osebju, ki je usposobljeno za oskrbo poškodovanca in nudenje prve pomoči.
T: 03 425 12 50 (Info točka)
T: 03 425 75 00 (varnostna služba)

Kontakt

Telefon
03 425 12 5003 425 12 50
Mobitel
041 909 020041 909 020
Lokacija
V pritličju, v neposredni bližini osrednjega prostora (med Čokoladnico Dobnik in trgovino s.Oliver).
365

Zaposlimo svetovalca/prodajalca

Iščemo osebo za svetovanje in prodajo v modni trgovini. Če imate radi modo in spremljate modne trende, ste pozitivno naravnani z željo po delu v kolektivu, pridružite se nam. Ustrezne kandidate vabimo k čimprejšnji prijavi na e-naslov: finance@a2s.si.

Frizerski salon Dok

ZAPOSLIMO FRIZERJA OZ. FRIZERKO

V kolikor se želite pridružiti naši uspešni ekipi, vas vabimo, da nas kontaktirate.

Več info na mirjana@aledana.si in na telefonski številki 031 615 198!

Vabljeni!
Kolektiv Dok

Toooooo! Zehner voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.

Poskrbljeno je za vse

Storitve

AED (defibrilator)
Lokacija: pri Info točki, zunaj na vhodu ob steni pri Gala Caffee in v poslovalnici Telekom Slovenije

Če potrebujete pomoč ali opazite poškodovanca, nemudoma pokličite na pomoč oz. javite nesrečo na Info točko (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo. DEFIBRILATOR (AED) je pripomoček, s katerim lahko v primeru nenadnega zastoja srca reši marsikatero življenje! Uporaba je varna in enostavna, uporablja ga pa lahko prav vsak.

Kontakt:
T: 03 425 12 50 (Info točka)
T: 03 425 75 00 (varnostna služba)
aed-baza-si
Bankomat
Lokacije bankomatov v Citycentru:
– Bankomat Nova KBM: pritličje, osrednji prostor (zraven Pek Matjaža)
– Bankomat Nova KBM: pritličje (pri vhodu Big Bang)
– Bankomat Addiko: pritličje, pri tekočih stopnicah (nasproti Sten Time)
Darilni bon Desetak
Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Darilni bon Desetak
Električna polnilna postaja
Lokacija: 1. nadstropje garažne hiše

V Citycentru smo v sodelovanju z »GREMO NA ELEKTRIKO« (sistem Elektra Ljubljana) v 1. nadstropju garažne hiše postavili nove, sodobne polnilne postaje za električna vozila. Vabljeni vsi uporabniki električnih prevoznih sredstev. Poskrbite za svoje električno vozilo v času obratovanja nakupovalnega centra enostavno in brez skrbi – med nakupovanjem, obiskom kavarne ali restavracije v Citycentru.
www.gremonaelektriko.si
Garderobne omare
Lokacija: pri vhodu Gardenia in vhodu Interspar

V Citycentru so vam na voljo priročne garderobne omarice, kamor lahko shranite svoje osebne predmete in se neovirano podate v nove nakupe. Nič več do Info točke po ključ. Nov, elektronski sistem omogoča, da sami izberete 4-mestno PIN kodo in zaklenete svojo omarico.
KolesCE
Pred Citycentrom so na voljo javna kolesa. Uporaba sistema je preprosta. Naložite na pametni telefon enotno mestno aplikacijo Celja ter si olajšajte nakup CeleBUS vozovnic, izposojo koles in plačilo parkirnine tudi na daljavo.

Kontakt:
T: 051 713 000
E: info.centralka@celje.si
KolesCE
Parkirišča
Garažna hiša je zgrajena v petih nadstropjih po modernih evropskih standardih – je prostorna, s široko prehodnimi dovozi. S 49.200 m2 in 1.600 parkirnimi mesti je največja garažna hiša na Celjskem.

Odlikuje jo tehnološko podprt parkirni sistem, ki omogoča enostavnejše in bolj učinkovito parkiranje, promet v parkirni hiši s kar 1600 brezplačnimi parkirnimi mesti pa je bolj tekoč in varen. Glavne pridobitve so: sistem signalizacije nad parkirnimi prostori, enosmerni prometni tok ter spremenjeni uvozi in izvozi. Med prenovo garažne hiše so z ustreznim usmerjanjem poskrbeli za nemoten obisk in parkiranje.

Dostop do parkirne hiše je varen, vožnja v njej pa enostavna in pregledna zaradi številnih smerokazov in usmerjevalcev. Dostop na višje nivoje parkirne hiše poteka po t.i. “polžu”, ki se je izkazal za izredno varnega in preprostega za vožnjo.

Poleg parkirne hiše je na voljo še 116 zunanjih parkirišč.

Iz parkirne hiše do centra vodijo številna dvigala in tekoče stopnice, poskrbeli pa smo tudi za vrsto ukrepov, s katerimi želimo preprečiti nastajanje zastojev.
Printbox kiosk
Lokacija: pritličje, pri tekočih stopnicah (nasproti Sten Time)

Samopostrežna naprava, na kateri lahko natisnete ali skenirate svoje dokumente v 4 korakih in v zgolj nekaj minutah. Svoje dokumente naložite v uporabniški račun ali pa tiskate dokumente neposredno z USB ključka. Kredite za tiskanje lahko kupite z gotovino na sami napravi ali s kreditno kartico na njihovi spletni strani.

Kontakt:
T: 080 820 000
E: info@printbox.net
sl.printbox.net
Tekoče stopnice
Tekoče stopnice (v pritličju na osrednjem prostoru v neposredni bližini Info točke) in v pritličju (med Zaro in drogerijo Müller).
Avtopralnica Petrol
Lokacija: pred vhodom v parkirno hišo

Vaše jeklene konjičke lahko očedite v Petrolovi avtomatski avtopralnici.
Bencinski servis
Lokacija: pred vhodom v parkirno hišo

Na voljo je prenovljen bencinski servis, ki vam ponuja različne storitve in kjer lahko natočite gorivo v svojega jeklenega konjička.
Dvigala za slepe in slabovidne
Naša dvigala so moderna in opremljena s posebnimi zvočnimi pripomočki ter prilagojena slepim in slabovidnim osebam. Naprava z oddajanjem signalov sporoča slepim in slabovidnim osebam, v katerem nivoju se nahajajo. Vsekakor gre za tehnološko posodobitev, ki bo slabovidnim v veliki meri olajšala obiske, Citycenter pa se je s tem uvrstil na sam vrh uporabnikom prijaznih nakupovalnih središč na celjskem.
Frizerske storitve
Frizerski salon Dok je salon za vse generacije, pri nas ste dobrodošli mladi in stari. Po najboljših močeh se vsi zaposleni trudimo, da se stranke rade vračate k nam. Smo edinstveni, ker vsak mesec pripravimo novo akcijo!
Frizerski salon Dok
Izposoja invalidskega vozička
Lokacija: pri Info točki

V Citycentru se trudimo zagotoviti čim boljšo nakupovalno izkušnjo za prav vsakega obiskovalca. Vsem, ki se po nakupovalnem centru težje premikate, je na voljo invalidski vozičkek, s katerimi se lahko varno in udobno odpravite po nakupih. Izposoja invalidskega vozička je brezplačna. Za izposojo vozička se oglasite na Info točki v osrednjem prostoru nakupovalnega centra. Tukaj se vpišete na seznam in predložite kavcijo v višini 10 EUR, katero vam ob zaključku uporabe vozička vrnemo.

Kontakt:
T: 03 425 12 50
Lekarna
Celjske lekarne posredujemo uporabnikom storitev in zdravstvenim sodelavcem najsodobnejše znanje, informacije, zdravila in izdelke za zagotavljanje in ohranjanje zdravja ter izboljšanje kakovosti življenja.
Celjske lekarne
Polnilnica za mobilni telefon ali tablico
Lokacija: pritličje, pri tekočih stopnicah (nasproti Sten Time)

Brezplačno napolnite svoj mobilni telefon ali tablico.
Prva pomoč
Če potrebujete pomoč ali opazite poškodovanca, nemudoma pokličite na pomoč oz. javite nesrečo na Info točko (v pritličju) ali pa se obrnite na našo varnostno službo.

Kovček prve pomoči se nahaja v prostorih varnostne službe. Kovček vsebuje vse osnovne pripomočke za nudenje prve pomoči in lahko bistveno pripomore k hitrejši in učinkovitejši prvi pomoči. Namenjen je zdravstvenemu osebju, ki je usposobljeno za oskrbo poškodovanca in nudenje prve pomoči.

Kontakt:
T: 03 425 12 50 (Info točka)
T: 03 425 75 00 (varnostna služba)
Varnostna služba
Za varovanje nakupovalnega centra Citycenter in vaše nemoteno nakupovanje skrbi podjetje Prosignal d.o.o. Prijazno osebje vam priskoči na pomoč kadar boste v težavah ali pri izgubi vaših osebnih stvari, poškodbi avtomobila ali podobnih neprijetnostih, na katere lahko naletite med nakupovanjem pri nas. Oglasite se na Info točki in z veseljem vam bomo pomagali.

Kontakt:
T: 03 425 75 00
www.prosignal.si
Avtobusna postaja
Neposredno pred Citycentrom se nahajata dve avtobusni postajališči.
Brezplačen WiFi
Na celotnem območju Citycentra imajo stranke na voljo brezplačen WiFi.
Digitalni fotoavtomat
Lokacija: pritličje, pri tekočih stopnicah (nasproti Sten Time)

Digitalni fotoavtomat omogoča fotografiranje za vse dokumente ali samo za zabavo. Kakovostno in hitro!

Kontakt:
T: 051 344 728
www.fotoavtomati.si
Gala Šik
Graviranje ploščic za vrata, nabiralnike, pokale, …
Izdelava ključev za večino avtomobilskih znamk prisotnih na slovenskem trgu.
Fotokopiranje, tiskanje (barvno ter črno-belo),​izdelava fotografij različnih dimenzij,…
Gala Šik
Info točka
Lokacija: med Čokoladnico Dobnik in trgovino s.Oliver, v neposredni bližini osrednjega prostora

Pokličite, pišite ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije o našem nakupovalnem centru.

Kontakt:
T: 03 425 12 50
M: 041 909 020
E: info@city-center.si
Masažni stoli
Lokacija: pri tekočih stopnicah pri Zari

Odkrijte jih v našem nakupovalnem centru in si privoščite sprostitev.
Parkirna mesta za invalide
Neposredno pri vhodih v Citycenter so na voljo parkirna mesta za invalide.
Sanitarije (m/ž)
V letu 2024 smo celoti prenovili toaletne prostore za ženske, moške in invalide ter previjalni kotiček za malčke. Prenovljene sanitarije so doživele popolno rekonstrukcijo – od instalacij, energetske sanacije, nove sanitarne opreme in stavbnega pohištva ter dekorativnih elementov – in ustrezajo vsem sodobnim standardom. Previjalnica in dojilnica pa nudita staršem intimen kotiček za previjanje in hranjenje.
Uprava Citycentra
Uprava Citycentra se nahaja v 4. nadstropju Citycentra.
Kontakti

Otroške storitve

Baby Taxi
Lokacija: pri Info točki v pritličju

Z namenom lažjega in prijetnejšega nakupovanja so v Citycentru na voljo vozički za najmlajše, ki smo jih poimenovali »Baby Taxi«.

Sponzor: Baby Center
Otroški sedeži na toaletah
V ženskih toaletah smo namestili priročne zložljive otroške sedeže, v katere lahko varno namestite male škratke med obiskom toalete. Najdete jih tako v zgornjih kot spodnjih ženskih toaletnih prostorih. Poiščite posebno nalepko na vratih, ki označuje toaleto s posebnim otroškim sedežem, in izkoristite udobje, ki vam ga to malo otroško gnezdece prinaša.
chair-nest.com
Otroške sanitarije in previjalnica
Lokacija: v pritličju poleg toalet in v 1. nadstropju (ena samostojna ter druga, ki je urejena v ženskih toaletnih prostorih)

V Citycentru mislimo tudi na udobje naših najmlajših obiskovalcev, ki so jim namenjene lepo urejene previjalnice, za kateri verjamemo, da življenje olajšajo marsikateri mladi mamici ali očku. V mirnem in skrbno izbranem kotičku, kjer je dovolj prostora tudi za vozičke, je urejen prostor za otrokovo previjanje, hranjenje in dojenje. Za prijeten in miren trenutek dneva tako vam kot tudi vašim najmlajšim.
Praznovanje rojstnega dne
Praznovanje rojstnega dne v Otroškem parku Džungla je pravi raj za otroke! Praznujte rojstni dan v Otroškem parku Džungla z različnimi tematskimi doživetji.
Otroški park Džungla
Otroška igrala
Ne samo v Otroškem parku Džungla, pri nas otroci uživajo tudi na igralih, ki jih najdete kar na večih različnih lokacijah našega nakupovalnega centra:
– neposredno poleg lokala OmNjom
– pri tekočih stopnicah pri trgovini Zara
– pred našim kultnim otroškim parkom Džungla.

Vabljeni z otroci na sproščeno in zabavno vožnjo z mini vozili.
Sladkorna pena
Lokacija: 1. nadstropje nasproti Otroškega parka Džungla

Izbirate lahko med 20 različnimi oblikami, uporaba avtomata pa je povsem enostavna. Prepričani smo, da vas ne bodo navdušili le okusi, ki so povezani z mavrično barvo paleto sladkorne pene, ki si jo privoščite, ampak tudi oblika in predvsem velikost. Ta namreč zadovolji tudi največje sladokusce.
Čaka vas polno dogodivščin in zabave!

Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte z nami rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji in s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. Čaka vas polno dogodivščin in zabave! Pokličite nas (03 425 12 50), nam pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih. Nakup darilnega bona za praznovanje rojstnega dneva v Džungli je možen na Info točki Citycentra.

Trgovine

Več kot 90 prodajaln

Vedno nekaj novega.

Iščete najnovejšo kolekcijo oblačil ali obutev, primerno letnemu času? Mogoče opremljate stanovanje ali pa želite novi tehnični pripomoček? Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Gostinstvo

9 gostinskih lokalov

Lačni?

V našem nakupovalnem centru ponujamo široko izbiro barov in restavracij, kjer se lahko odpočijete. Ustavite se v enem izmed gostinskih lokalov, si privoščite kavo in sveži napitek, okrepčate pa se lahko tudi v eni izmed restavracij.

Nakupovalni center Citycenter Celje
Mariborska cesta 100, 3000 Celje
E: info@city-center.si
T: 03 425 12 50

Prometne povezave:
Citycenter v Celju je v bližini izvoza z avtoceste A1. Neposredno pred njim sta dve avtobusni postajališči, iz centra mesta pa v le nekaj minutah prispete do njega tudi peš ali s kolesom.
Vedno nekaj novega.

Bodite prvi na tekočem!

Prijavite se na Citycentrove e-novice in bodite prvi na tekočem z vsemi dogodki, novostmi, nagradnimi igrami in akcijskimi ponudbami v našem nakupovalnem centru.