CoffeeRepublic

Za kavo. Za zabavo. In vse tisto vmes.

Zjutraj je CoffeeRepublic prijazna kavarna, v kateri nežno odmeva prijetna glasba, le kot podlaga vašim snidenjem ob kavici, sestanku, vašem prvem obedu ali popoldanski malici.

Sredi dneva, se z vašo energijo preoblikuje tudi CoffeeRepublicKavarna je sedaj postala živahni bar, malce bolj drzen, saj se že pričenjajo različne prireditve, ki napovedujejo poskočno noč.

Ponoči je tu še zadnja transformacija. Noč ima svojo moč in CoffeeRepublic jo črpa za povabila na vroče zabave z najbolj iskanimi domačimi in tujimi glasbenimi gosti. Vi in vaša družba boste v zagonu slušnih in vidnih presežkov doživljali vrhunec dneva takrat, ko se ta pravzaprav končuje.

CoffeeRepublic je lokal, ki ga v srcu poganja vrhunska tehnična oprema in neustavljiv nabor dogodkov, ki lahko zadovoljijo tudi največje glasbene sladokusce. Je prostor, ki se oblikuje po vaših željah in potrebah, da lahko v njem dopolnjujete vaš življenjski slog. CoffeeRepublic poln presenečenj, ko z modularno zasnovo omogoča popolno spreminjanje ambientov v prilagajanju dogodkom in nastopom zabavne, poučne ali športne narave. Za vas in vašo družino. Nov utrip v domačem mestu.