PRIJAVI SE NA NATEČAJ CITYBAND ZA NEUVELJAVLJENE GLASBENE SKUPINE

Citycenter Celje že 14. leto zapored pripravlja natečaj Cityband, namenjen neuveljavljenim glasbenim skupinam in posameznikom. Natečaj Cityband ponuja edinstveno priložnost za mlade glasbene talente, ki si želijo pridobiti izkušnje in se predstaviti širši javnosti. Prijavijo se lahko glasbeniki vseh žanrov: od rocka, popa, jazza do elektronske glasbe.

Do zdaj se je prijavilo že več kot 180 neuveljavljenih glasbenih skupin, med katerimi so tudi skupine, ki so danes prepoznavne na slovenski glasbeni sceni, ne glede na to, ali so prejele naziv Cityband ali ne. Velja omeniti skupine Joker Out, LPS, Lumberjack in Hogminister.

Med vsemi prijavljenimi bomo izbrali dve zmagovalni skupini, ki bosta nastopili kot predskupini na velikem koncertu Vlada Kreslina z Malimi bogovi, ki bo na zunanjem parkirišču Citycentra Celje v četrtek, 27.6.2024, s pričetkom ob 19. uri.

Zmagovalec po mnenju strokovne komisije, ki jo sestavljajo Tone Kregar, Rok Drobež in Mileta Grujić (klaviaturist Malih bogov), bo prejel dva snemalna dneva v profesionalnem studiu. Zmagovalec po mnenju poslušalcev, ki bodo glasovali na Facebook strani Citycenter Celje, pa bo prejel darilne bone Desetak v vrednosti 500 eurov.

Ne zamudite priložnosti, da svoj glasbeni talent pokažete svetu! Prijavite se na natečaj Cityband in stopite na oder največje nakupovalne destinacije v Celju.

Več informacij in prijavnica na natečaj Cityband 2024 so na voljo na spletni strani vse do 3. junija 2024.

Prijavite se na CITYBAND