V soboto, 27.4.2024 (Dan boja proti okupatorju) je Citycenter ZAPRT.

Čarobno doživetje z Božičkom v Citycentru Celje

pon, 19 decembra 2022

Pridi v Citycenter Celje na čarobno doživetje z Božičkom

V Citycenter Celje prihaja to sredo dobri mož Božiček, ki bo prinesel veselje, darila in polno čarobnih trenutkov. Otroke bo med 16. in 19. uro pričakal v Božičkovi dnevni sobi v Lectovi deželi na osrednjem prostoru, kjer mu bodo lahko zaupali svojo praznično željo in se z njim fotografirali. Prav za vse otroke je pripravil praktična darilca, s katerimi bodo lahko že ustvarjali v teh prazničnih dneh in tudi kasneje.

Da pa bodo otroški obrazi še bolj nasmejani, jih bo s svojim spremstvom popeljal v svet čarobnih doživetij polnih glasbe, pravljic in sladkih dobrot. Na osrednjem prostoru bo nastopila Damjana Golavšek, najmlajši bodo rajali z božičkovimi škrati in pekli palačinke. Ob bazenu pri prodajalni Hervis pa bodo otroci uživali v lutkovni pripovedovalnici s KUD Dudovo drevo, ki so zanje pripravili različne kamišibaje. Kamišibaj je namreč edinstvena oblika pripovedovanja zgodb ob slikah, ki izvira z Japonske.

V dneh pred božičem bo Božiček otrokom iz rejniških družin iz širše celjske regije razdelil tudi vsa darila ambasadorjev dobrote, ki so izpolnili narisane želje otrok, in darilne bone Desetak.

Božiček vabi vse otroke v pravljično družbo v Citycenter Celje v sredo, 21. decembra, med 16. in 19. uro.