V Citycenter prihaja Božiček

pon, 18 decembra 2023

BOŽIČEK BO OBISKAL CITYCENTER CELJE IN PRINESEL VESELJE TER DARILA

V Citycentru Celje se že pripravljamo na nepozabno doživetje, ki bo napolnilo srca tako malčkov kot tudi tistih malo večjih obiskovalcev. K nam namreč prihaja Božiček, ki se bo sprehodil po nakupovalnih ulicah v četrtek, 21. decembra 2023, med 17. in 19. uro. Božiček bo poskrbel za razigrane trenutke s svojimi vilinskimi pomočniki ter prisluhnil željam najmlajših. Otroci bodo lahko z njim delili svoje božične želje, se fotografirali in prejeli praktična darilca, ki jih bodo še dodatno razveselila.

Praznično dogajanje v Citycentru Celje vse do konca decembra spremlja tudi tradicionalni božično-novoletni sejem, kjer so obiskovalcem na voljo posebni božično-novoletni izdelki, darilni program, obenem pa diši po prazničnih dobrotah, pester je tudi izbor unikatnih izdelkov.

Konec decembra zaključujemo v Citycentru Celje tudi akcijo Obdarujmo otroke iz rejniških družin v okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce, ko bomo s pomočjo Centrov za socialno delo iz širše celjske regije obdarili in razveselili rejniške otroke.

Vabljeni na nepozaben obisk, poln smeha, presenečenj in prazničnega vzdušja – Božiček bo kmalu tu!