Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Citycentrov 17. rojstni dan – praznujte z nami!

sre, 15 marca 2023

PRAZNOVANJE BO ZAZNAMOVALA SREČNA 17-KA: NAGRADNA IGRA IN VIKEND NORIH POPUSTOV

Citycenter Celje praznuje v teh pomladnih dneh že 17. obletnico delovanja. V stilu našega slogana »vse najboljše« smo v Citycentru ponosni na uspešno prehojeno pot, ki utrjuje mesto nakupovalnega centra kot največjega, najsodobnejšega in najbolj priljubljenega na Celjskem. Nenehno skrbimo za novosti in osvežitev ponudbe blagovnih znamk. V teku je naložba v sončno elektrarno, ki bo začela obratovati sredi letošnjega leta. Ob 17. rojstnem dnevu za obiskovalce pripravljamo veliko nagradno igro »srečna 17-ka«, praznovanje pa bomo zaključili v velikem slogu z »Vikendom norih avantur«.

ŠTEVILNE NOVOSTI V CITYCENTRU CELJE

Citycenter Celje gradi svojo uspešno zgodbo na premišljeni strategiji, ki omogoča razvoj nakupovalnega centra, splet tržno zanimivih blagovnih znamk in kakovostnih storitev. Vsako leto skrbimo za novosti, pestro ponudbo, številna doživetja in naložbe v trajnostno gradnjo.

V lanskem so svoje prodajalne prenovili: Hervis, H&M, Gala TO GO in Interspar, konec leta pa se je odprla nova prodajalna z igračami XS Toys. V začetku letošnjega marca smo slavnostno otvorili novo prodajalno s.Oliver Black Label, ki dopolnjuje že obstoječo ponudbo s.Oliver v Citycentru Celje. Nedavno je interier osvežila Calzedonia, trenutno svoje prostore prenavlja tudi Intimissimi.

V prihodnjem mesecu bomo v nakupovalnem centru začeli s popolno prenovo toalet. Še pred poletjem bosta svoje prodajne površine povečali Optika Clarus in Müller. Kot novost naj omenimo tudi dodatni defibrilator, nameščen na zunanji strani vhoda pri Gali.

Z NOVIM FOTOVOLTAIČNIM SISTEMOM SLEDIJO CILJEM EVROPSKEGA ZELENEGA DOGOVORA

Pri upravljanju Citycentra Celje se ves čas opiramo na trajnostno gradnjo in okolju prijazno in z viri varčno delovanje. Naložba družbe SES, ki upravlja Citycenter Celje, je v skladu s smernicami EU na poti k podnebni nevtralnosti. Električna energija, ki jo proizvajajo fotovoltaični sistemi, bo pozitivno vplivala na vse vpletene v nakupovalnem centru in lokalno okolje. »V sončno elektrarno bo Citycenter Celje investiral 1,2 milijona evrov, moč sončne elektrarne bo znašala 987 kilovatov. Emisije CO2 bomo s tem zmanjšali za 292 ton letno, kar je enako, kot če bi zasadili več kot 13 tisoč dreves. Streha Citycentra Celje bo z novim fotovoltaičnim sistemom opremljena do sredine letošnjega leta,« je pojasnila center managerka Citycentra Celje Darja Lesjak. Družba SES se zanaša na široko paleto okoljskih ukrepov, kot so popoln prehod na LED razsvetljavo, nadzor prezračevanja glede na potrebe, prehod na 100-odstotne obnovljive vire energije, rekuperacija toplote in širitev elektromobilnosti.

SREČNA 17-ka: 17 TOČK – 17 PRESENEČENJ – VSAK DAN PRAZNOVANJA

V Citycentru Celje bomo v sodelovanju z vašimi najljubšimi lokali in storitvami vsak dan na 17 različnih točkah, označenih s »srečna 17-ka«, v nakupovalnem centru ob točno določenih urah prvim 17 obiskovalcem podarili 17 izdelkov, storitev in ostalih presenečenj. Nagradna igra bo potekala od srede, 15. marca, do sobote, 18. marca 2023.

»Praznujemo že 17. obletnico in razveselili bomo kar nekaj srečnežev med našimi obiskovalci. Čaka jih več kot 1100 daril, podarili bomo 1700 eurov v darilnih bonih Desetak. Med nagrajenci bodo tudi najmlajši – kar 17 otrokom bomo podarili nepozabno praznovanje rojstnega dne v otroškem parku Džungla. Vabimo vse, da nas obiščejo, da skupaj praznujemo uspešnih in srečnih 17 le Citycentra Celje. Pika na i praznovanju pa bo Vikend norih avantur. V petek in soboto ne zamudite številnih popustov in nagradne igre »Citycentrov Jack«, ki bo povrnila nakupe v obliki Desetakov v skupni vrednosti 2500 eurov,« je ob začetku Citycentrovega praznovanja povedala vodja marketinga Nena Horvat.