VABLJENI NA DŽUNGELSKE JESENSKE POČITNIŠKE DOGODIVŠČINE

V času jesenskih počitnic bodo v otroškem parku Džungla v Citycentru Celje potekale zanimive in raznolike počitniške animacije, in sicer v ponedeljek, 30.10., v četrtek, 2.11., ter v petek, 3.11., med 10. in 12. uro.

V ponedeljek se bodo otroci podali na lov na čarovniški zaklad, v četrtek bodo ustvarjali na temo »noč čarovnic in štafetne igre«, v petek pa bodo najmlajši izdelovali origamije in elementarne igre. Prav tako se bodo otroci lahko zabavali na toboganih, plezalih, mostovih ali pa ustvarjali v ustvarjalnem kotičku.

»Prepričana sem, da naši najmlajši obiskovalci že zelo dobro vedo, da se Džungla nahaja v prvem nadstropju Citycentra Celje. Vse delavnice so brezplačne, predhodna prijava ni potrebna. Otrokom so pri nas na voljo voda ter sanitarije,« je pojasnila vodja otroškega parka Džungla Vesna Dolenc ter povabila otroke, starejše od 4. let, na kratkočasna počitniška doživetja v otroški park Džungla, med tem ko si lahko starši med otroškim igranjem privoščijo kavo in prigrizek ali pa v miru nakupujejo.

Na praznična dneva v času jesenskih počitnic, v torek, 31.10., in sredo, 1.11., Citycenter Celje ne bo posloval.