Dobrodelen in zabaven začetek septembra

čet, 31 avgusta 2023

NAJBOLJŠI ZAČETEK ŠOLE IN POZDRAV JESENI V CITYCENTRU CELJE

Desetaki za celjske prvošolce

Citycenter Celje bo v sodelovanju z Mestno občino Celje tudi letos poskrbel za obdarovanje prvošolcev. Na prvi šolski dan bodo najmlajši šolarji v celjskih šolah prejeli prav posebno darilo, in sicer Citycentrovo obvestilo, s katerim bodo nato na Info točki Citycentra lahko prevzeli darilni bon Desetak za nakup v vseh prodajalnah Citycentra Celje.

Dobrodelna zabava Šolačinkarije za razigran in sladek prvi šolski dan

Medijska hiša Novi tednik in Radio Celje v sodelovanju s Citycentrom Celje in Rotary klubom Celje na prvi šolski dan pripravlja dobrodelno prireditev za otroke, ki bo potekala od 14. do 18. ure pred glavnim vhodom v nakupovalni center. Za otroke bodo na voljo različne animacije in napihljiva igrala, igrarije, obisk maskote Gibi in sladkanje s palačinkami ter šmornom. Za glasbene ritme bodo poskrbeli Dejan Krajnc (Dejan Dogaja) in The Šlagers, predstavili pa se bodo tudi finalisti projekta »Otroci pojejo slovenske pesmi in se veselijo« Savinjske regije. Na dobrodelni zabavi se bodo zbirala sredstva za šolo v naravi in tabore za otroke celjskih osnovnih šol.

Pozdrav jeseni s koncertom ansambla Unikat in posebnim gostom

Da bo začetek septembra v Citycentru Celje v polnem zagonu, bo poskrbel priljubljeni narodnozabavni Ansambel Unikat. Člani skupine o sebi pravijo takole: »Ko v naših rokah zapojejo harmonika, kitara in bas, nam niso tuje nikoli pozabljene uspešnice legend narodno-zabavne glasbe, kot sta ansambla bratov Avsenik ter Lojzeta Slaka, kakor tudi melodije mlajših ansamblov. Ko pa pod našimi spretnimi prsti oživijo klaviature ter električna kitara, se prebudijo tako zimzelene melodije kot tudi najnovejši hiti, med katerimi je moč slišati slovenske, hrvaške ter angleške pop, rock in tudi turbofolk skladbe. Pa tudi drugačnih glasbenih vragolij smo sposobni. Skratka, za vsak okus nekaj.« Gost večera pa bo Anže Krevh, Guinnessov rekorder v neprekinjenem igranju na harmoniko. Koncert bo v Citycentru Celje v četrtek, 7. septembra, ob 18. uri na osrednjem prostoru nakupovalnega centrra. Vstopnine ni. Lepo vabljeni!