Tradicionalna razstava cvetja in valentinov sejem

pet, 10 februarja 2023

POZRAVLJENA POMLAD V CITYCENTU CELJE: POMLADNO CVETJE IN DARILA ZA VALENTINOVO

Pomlad je že potrkala na vrata nakupovalnega centra Citycenter Celje, kjer so pripravili tradicionalno razstavo cvetja. Obiskovalci se tako lahko ponovno sprehodijo ob bujno cvetoči preprogi in poiščejo motiv za popoln fotografski trenutek. Rdeča nit sodobnega vrta kot tudi letošnje pomladne razstave cvetja je prikaz različnih višin zasaditve, zaradi česar lahko imamo na majhnem prostoru vse, kot je npr. atrijski vrt.

Citycentrov osrednji prostor so obogatile zelene trajne rastline, kot so bonsaji, ki dobro uspevajo v koritih, gredice cvetočih rastlin in zelišča v posodah. Materiali, ki letos prevladujejo, so mešanica antracitno sive kovine in natur lesa s pridihom starinskega stila. Pri postavitvi letošnje razstave so sledili načelu “manj je več”, saj lahko tovrstne postavitve in zasaditve hitro spremenimo, prestavimo in že v enem dnevu dobimo čisto drugo obliko našega zunanjega bivalnega prostora. V pomladni razstavi cvetja boste lahko uživali vse do petka, 17. februarja.

Citycenter ti podari fotko

Citycenter vam podari fotografijo, zato ne spreglejte »foto kotička« ob osrednjem prostoru in ustvarite nepozabne spomine – sami ali v družbi najdražjih.

Butični valentinov sejem: 10. do 14. februarja

Ob bližajočem valentinovem, najbolj romantičnem prazniku v letu, bodo obiskovalci lahko v Citycentru izbirali med številno ponudbo izdelkov in izbrali tisto pravo darilo za svojo ljubljeno osebo. Od petka, 10., do torka, 14. februarja, bodo lahko namreč poleg ponudbe v 90 prodajalnah Citycentra Celje našli prikupno darilo tudi med pestro ponudbo na butičnem valentinovem sejmu. Na voljo bodo izdelki s posvetili in ljubezenskimi motivi, kulinarične dobrote, dišave za dom in nakit.