Prvi advent ustvaril prijetno vzdušje v Citycentru Celje

tor, 29 novembra 2022

Začetek božičnih nakupov privabil številne obiskovalce

Ob začetku letošnjega adventa je razpoloženje v Citycentru Celje še posebej prijetno, saj je vse pripravljeno za veseli december. V največjem celjskem nakupovalnem središču beležimo od septembra naprej pozitiven trend opravljenih nakupov in števila obiskovalcev. Mnogi obiskovalci so prejšnji teden izkoristili za božične nakupe – po dveh letih brez omejitev. Tudi prodajalne v Citycentru Celje potrjujejo zelo dober začetek poslovanja v predprazničnem času. Vse prodajalne kot tudi ponudniki na božično-novoletnem sejmu so dobro pripravljeni s številnimi idejami za darila za vsakogar.

Pozitivno razpoloženje v maloprodajnem sektorju

“Obiskovalci so se vrnili in želijo uživati v predbožični sezoni. Opažamo, da so kupci precej cenovno ozaveščeni in so pretekli teden zagotovo izkoristili kakšno ugodno ponudbo. Raznolikost prodajaln v našem nakupovalnem središču ponuja številne dobre ideje za darila za vsakogar,” je povedala Darja Lesjak, center managerka Citycentra Celje in optimistično dodala: “Letošnje leto je bilo zahtevno, zdaj pa se z optimizmom veselimo zaključka letošnjega dela.”

Že vrsto let priljubljen; darilni bon Desetak

Ugoden trend prodaje darilnega bona Desetak se nadaljuje že več let. Zdaj je Desetak najbolje prodajan. Približno polovica bonov se proda konec leta, v novembru in decembru. “Desetak“ kot darilo podarjajo tako podjetja kot končni potrošniki, saj ga je mogoče kupiti preko spleta ter v vseh petih SES-ovih nakupovalnih središčih v Sloveniji: ALEJI, Cityparku in Intersparu Vič v Ljubljani, Europarku v Mariboru ter Citycentru Celje in ga uporabiti v vseh tamkajšnjih prodajalnah.

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.

XS igrače – prihaja nov raj za otroke

Svoja vrata bo v prvem nadstropju Citycentra Celje kmalu odprla priznana trgovina z igračami XS igrače, ki ponuja izdelke vrhunske kakovosti, ki so predstavljeni v prijaznem in sodobnem okolju, zasnovanem in razvitem v podjetju Anvol iz Estonije. Nova trgovina v Citycentru Celje je del velike družine, ki povezuje 50 trgovin v sedmih evropskih državah. Posebno pozornost namenjajo igračam, narejenim po licenčnih likih, TV in spletnih vsebinah, pri njih pa boste našli tudi ekskluzivno linijo izdelkov XS Toys.