POMLADNA RAZSTAVA CVETJA NAVDIH ZA VEDNO UREJEN OKRASNI VRT

Dnevi se daljšajo, sonce vsak dan močneje ogreva željo po obisku narave in urejanju vrtov ter okolice … Zato konec januarja že tradicionalno v Citycenter Celje povabimo na obisk pomlad.

Razstava cvetja na osrednjem prostoru vabi na ogled vse ljubitelje okrasnih rastlin in urejenih vrtov vse do 7. februarja. Sprehodite se med pomladnimi pisanimi in zelenimi barvami rastlin, ki vas vodijo skozi celoten osrednji prostor Citycentra Celje. Mehke, zaobljene oblike gred z višinskimi prehodi se vijejo kot svilena nit skozi celotno zasaditev. Navdih boste našli v kombinaciji drobnega peska, dekorativnih krogel različnih velikosti, umirjenih kovinskih in naravnih barv, ki so dodatki in hkrati hit modernih zasaditev. Ustavite se pri žuboreči vodi v steklenih kroglah, ki nas pomirja in sprošča. Zelene strukture pa izražajo mogočnost in eleganco, ki se počasi preliva v pisane cvetoče grede.

In še nasvet avtorjev razstave: pri tovrstni ocvetličeni in zeleni krajinski arhitekturi imamo vedno urejeno zunanjo površino ter malo oskrbovalnih vrtnarskih del. Sortiment rastlin, oblike gredic in postavitve kroglastih dekoracij lahko enostavno spreminjamo v vseh letnih časih in vedno bodo “in”. Naj bo urejen vrt naš ponos, navdih in sprostitev.

Vabljeni med 29. januarjem in 7. februarjem 2024 na pomladno razstavo cvetja v Citycenter Celje, kjer že diši po pomladi.