Živahno in veselo dogajanje ob koncu leta

pet, 17 novembra 2023

PRIHAJA NAJBOLJŠI ČAS V LETU: PRIŽIG LUČK, ČRNI PETEK, BOŽIČNO – NOVOLETNI SEJEM IN ČAS OBDAROVANJ

Ob koncu leta, ko narava preide v počasnejši ritem, bomo v Citycentru Celje poskrbeli za živahno in pestro dogajanje, ki s seboj prinaša obilo veselja, prazničnih dobrot in super ponudbo za zimske dni. Veselimo se torej skupaj prihajajočih dni, ki so mnogim »najboljši čas v letu«. Že ta petek bo zasijala praznična razsvetljava in na tisoče lučk bo naznanjalo prihod decembra in z njim prazničnih zimskih dni.

ČRNI PETEK IN PUBEC – ŠTAJERSKO MLADO VINO

Zadnji petek v novembru smo tradicionalno v pričakovanju posebnega nakupovalnega dogodka velikih popustov. Črni petek bo v Citycentru Celje potekal 24. novembra in prinaša vsem obiskovalcem v prodajalnah in lokalih številne popuste – tudi do 50 odstotkov ali celo več, ki bodo veljali cel dan vse do 22. ure. Na osrednjem prostoru Citycentra Celje bodo dogajanje med 16. in 22. uro popestrili štajerski vinarji. Vabijo nas na pokušino Pubeca ter ostalih vin najboljših vinarjev štajerske regije. Ob prijetni glasbi, štajerski kulinariki in vrhunski žlahtni kapljici se obiskovalcem ob ugodnem nakupovanju obeta tudi simpatičen vinski dogodek. 

CITYCENTROV TRADICIONALNI BOŽIČNO – NOVOLETNI SEJEM

S 1. decembrom bo za pravo praznično dogajanje poskrbel začetek tradicionalnega Citycentrovega božično-novoletnega sejma. Ogromna praznična jelka, ena največjih pri nas, bo obiskovalce razveseljevala na osrednjem prostoru že od ponedeljka, 27. novembra. Na sejmu bodo obiskovalcem na voljo posebni božično-novoletni izdelki, pa darilni program, zadišalo bo po prazničnih dobrotah, veliko bo tudi unikatnih ter izvirnih izdelkov. Vse to bo zagotovo olajšalo nakupe božično novoletnih daril. 

MESEC OBDAROVANJ IN JELKA ŽELJA ZA OTROKE IZ REJNIŠKIH DRUŽIN

»Pred 15 leti smo v Citycentru Celje osmislili prav posebno prednovoletno obdarovanje otrok iz rejniških družin. V to edinstveno humanitarno akcijo v Sloveniji so vključene vse enote Centra za socialno delo Celje in Centra za socialno delo Savinjsko – Šaleška. Narisane želje otrok od 5. do 10. let bodo tudi letos razstavljene na posebni »smrečici želja«, ki bo od petka, 24. novembra naprej postavljena pri naši Info točki. Vabimo torej obiskovalce, da nam tudi letos pomagajo pri obdarovanju otrok iz rejniških družin, izberejo katero od risbic in izpolnijo otroške želje,« nam je ob 15-letnici dobrodelne akcije povedala center managerka Darja Lesjak. Letošnji ambasadorji dobrote, posebni podporniki akcije, bodo številni celjski športniki. Tudi oni bodo pomagali izpolniti božične želje otrok, ki so trenutno v rejništvu. Da ne bi mlajši in starejši otroci, ki niso risali risbic, ostali brez daril, pa jim bo Citycenter Celje v okviru dobrodelnega sklada Citycentrovo srce podaril darilne bone Desetak.

V decembru pa nas bosta kot vsako leto obiskala tudi Miklavž in Božiček. Oba obljubljata otrokom, da bosta s seboj prinesla kup daril in veselo dogajanje.