Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Vabljeni v Citycenter na glasbeno doživetje za otroke

čet, 5 januarja 2023

Kreativna glasbena igralnica – Inštrumentalnica »NA GLAS«

V celjskem nakupovalnem centru Citycenter pripravljajo tudi letos že na začetku leta edinstveno doživetje za otroke. Tokrat se bodo najmlajši lahko zabavali in ustvarjali v kreativni glasbeni igralnici Inštrumentalnici »NA GLAS«.

V senzorični glasbeni sobi za otroke bodo lahko otroci vseh starosti (primerna je za starost od 3 let naprej) na osrednjem prostoru Citycentra Celje spoznavali glasbo v vseh njenih razsežnostih. Dogodek »Na glas« bo zagotovo doživetje za vso družino, zato vabljeni tudi vsi starši, da skupaj z otroki preizkusijo vse inštrumente in ustvarijo nepozabne glasbene spomine. Glasba namreč pozitivno vpliva na otrokov razvoj v vseh obdobjih in je univerzalen jezik, ki ga razumemo vsi, zato otroci v glasbenem okolju nadvse radi preživljajo čas.

Med 13. in 21. januarjem bodo v Inštrumentalnici otrokom na voljo:

  • Orffova glasbila
  • velik “talni” klavir
  • modernejši glasbeni pripomočki, kot je “Mash Machine”, interaktivna glasbena postaja, na kateri bodo s pomočjo animatorja sami ustvarili ritem in melodije
  • in glasbeni studio.

Otroci bodo lahko obiskali Inštrumentalnico od ponedeljka do petka med 10. in 12. uro ter med 15. in 20. uro, v soboto pa med 10. in 20. uro.

Vabljeni vsi ljubitelji glasbe!