Nepozaben vikend v Citycentru

tor, 16 aprila 2024

VIKEND NORIH AVANTUR IN RAZGLASITEV ZMAGOVALCEV MODNEGA IZZIVA NAJ CITYCENTER STIL

V Citycentru vas v petek, 19. aprila, in soboto, 20. aprila, 2024, čaka nepozaben »vikend norih avantur«. Vrhunec dogajanja bo v soboto ob 18. uri, ko bo potekal veliki finale modnega izziva NAJ CITYCENTER STIL.

VIKEND NORIH AVANTUR, 19. in 20. aprila

Za vse, ki imate radi nakupovanje in radi preizkusite srečo, bo vikend norih avantur kot nalašč za vas. V prodajalnah in lokalih največje nakupovalne destinacije na Celjskem bodo veljali ekskluzivni popusti in ugodnosti. Ne zamudite tudi zabavne in vznemirljive nagradne igre “CITYCENTROV JACK”. Razdelili bomo kar 2.500 € v darilnih bonih Desetak, ki vam lahko povrnejo celoten znesek nakupa. Nagradna igra “CITYCENTROV JACK” bo potekala večkrat v petek popoldne, 19. aprila, ter v soboto dopoldne in popoldne, 20. aprila.

Sodelovanje v nagradni igri je preprosto – potrebujete le račun od nakupa, ki ste ga opravili 19. ali 20. aprila 2024. Pridite do naprave “CITYCENTROV JACK”, pritisnite gumb in sprožite animacijo. Srečni nagrajenec bo izbran naključno, ob tem pa vas bo spremljal zmagovalni zvok. Da bo vzdušje še bolj zabavno, bo DJ ustvarjal glasbene mikse za prijetno razpoloženje med nakupovanjem po Citycentrovih ulicah.

RAZGLASITEV ZMAGOVALCEV »NAJ CITYCENTER STIL«

Pridružite se nam na zaključnem dogodku modnega tekmovanja NAJ CITYCENTER STIL. V soboto, 20. aprila, ob 18. uri bo na osrednjem prostoru Citycentra potekal veliki finale, ko bomo razglasili velikega zmagovalca, ki bo najbolj prepričal modno komisijo v sestavi Lorella Flego, Dejan Nikolič in Sonja Rigler, in bo prejel kar 3000 evrov Desetakov. Zvedeli pa bomo tudi, kdo je zmagovalec po izboru občinstva, ki bo prejel 1000 eurov Desetakov.

Pričakujte napeto dogajanje, ki ga bo povezovala priljubljena voditeljica in modna navdušenka Ula Furlan. Poleg tega bodo našo prireditev popestrili tudi modni vplivneži Jasna Vale, Hajdi Korošec Jazbinšek, Blaž Kričej Režek, Luka Pehnec, Tjaša Korošec in drugi.

Ne zamudite razkritja najbolj prepričljivega modnega Citycentrovega stila, ki bo osvojil srca komisije in publike. Vabljeni v Citycenter na najboljše nakupovanje.