Ugodni nakupi in super priložnosti za druženje ter zabavo

tor, 9 avgusta 2022

ZABAVNO IN PESTRO DOGAJANJE V CITYCENTRU CELJE ŠE CEL AVGUST

V nakupovalnem središču Citycenter Celje bo vse do konca poletja pestro in zabavno, saj so za svoje obiskovalce pripravili različne ugodnosti in priložnosti za druženje za vse generacije ter številne posezonske akcije in ugodnosti za predšolske nakupe.

Poletno druženje po službi – »četrtkanje« v Gala Caffe

V zunanjem lokalu Gala Caffe vsak četrtek od 16.30 naprej poskrbijo za prav posebno vzdušje, ki ga stalni gostje poznajo pod imenom »četrtkanje«. Poleg druženja ob zvokih »house« glasbe z DJ Silverj-em pripravljajo okusne domače prigrizke in osvežitev z bogatim izborom napitkov.

Adrenalinsko poletje – zabava za vse generacije

Na osrednjem prostoru Citycentra je tudi letošnje poletje zelo živahno. Poleg že dobro znane adrenalinske naprave »bungee« trampolin lahko izbirate med več kot 300 različnimi motivi za začasen tattoo, ki je zelo zaželena poletna poslikava telesa. »Bungee« trampolin je aktivna zabava za otroke, stare od 3 let naprej. Omogoča skoke vse do 7m, poleg tega se otroci naučijo še različne trike in salte. Začasne tetovaže, ki so na prvi pogled videti kot prave, lahko polepšajo vse člane družine, ne glede na starost in spol. Izbirate lahko med dvema tehnikama nanašanja – airbrush (črni tattooji) in glitter (barvni tattooji).

Za najbolj pogumne in željne hitre vožnje pa je na vrhnjem parkirišču Citycentra Celje kot vsako poletje na voljo dobro pripravljena karting steza.

»Nazaj v šolo« – nagradna igra, ki povrne nakupe za šolo

V času od 16. do 31. avgusta bodo v Citycentru Celje pripravili posebno nagradno igro »Nazaj v šolo«. Z malo sreče vam bodo povrnili znesek predšolskega nakupa v Citycentrovih prodajalnah, in sicer za nakupe šolskih potrebščin, obutve in oblačil. Letak za sodelovanje v nagradni igri in šolski urnik prejme kupec z računom nad 30 eur. Na Info točki v pritličju nakupovalnega središča nato predloži račun v znesku najmanj 30 evrov iz katerekoli prodajalne, ki prodaja šolske potrebščine (Mladinska knjiga, Interspar, Müller, Bags&More, Art, Hartis) ali otroška oblačila in obutev. Z izpolnjenim letakom sodeluje v nagradnem žrebu za darilne bone Desetak v skupni vrednosti kar 2.000 evrov. Sočasno bo potekala nagradna igra tudi na Citycentrovem družabnem omrežju facebook, v kateri bodo podelili darilne bone Desetak v skupni vrednosti 200 eur.

Kreativno-dobrodelni natečaj »Rišem/Pišem za prijatelja«

Podjetje Acron d.o.o., organizator natečaja Rišem/Pišem za prijatelja, je že šesto šolsko leto zapored spodbujalo ustvarjalnost in dobrodelni duh med šolarji. V letošnjem šolskem letu so učenci in dijaki ustvarjali likovna in literarna dela na temo »znamenitosti mojega kraja«. Umetnine šolarjev zmagovalcev – 6 likovnih in 6 literarnih del – zdaj že krasijo šolske zvezke, ogledali pa si jih boste lahko na razstavi med 16. in 31. avgustom pred prodajalno Bags&More.

»Slovo od poletja« s Kvatropirci in bandom

V Citycentru Celje bodo tudi ob tem zaključku poletja s tradicionalnim narodnozabavnim koncertom razveselili vse ljubitelje slovenske glasbe. Tokrat bodo Citycentrovi obiskovalci uživali ob zvokih priljubljene slovenske glasbene skupine Kvatropirci, ki bo s spremljajočim bandom zapela največje slovenske pop-rock uspešnice. Fantje zase pravijo, da je splet naključja, da so tako priljubljeni, da so preprosti fantje, ki so se glasovno ter osebnostno dobro povezali. Kvatropirci na slovenski glasbeni sceni izstopajo zaradi izpiljenega večglasnega petja.

Brezplačen koncert bo v Citycentru Celje v četrtek, 1. septembra, ob 18. uri na osrednjem prostoru nakupovalnega središča. Vabljeni!

Dobrodelna prireditev ob začetku šolskega leta

Medijska hiša Novi tednik & Radio Celje bo v sodelovanju s Citycentrom Celje in Rotary klubom Celje pripravila dobrodelno prireditev, ki bo potekala na prvi šolski dan od 14. do 18. ure pred glavnim vhodom v nakupovalno središče. Za otroke pripravljajo različne animacije in napihljiva igrala, s Srednje šole za gostinstvo in turizem Celje pa bodo pekli palačinke.