Zmagovalni skupini CITYBAND 2024 bosta nastopili kot predskupini na velikem koncertu Vlado Kreslin in Mali bogovi

Z veseljem sporočamo, da smo uspešno zaključili že 14. glasbeni natečaj za neuveljavljene glasbene skupine CITYBAND 2024: »Imamo zmagovalni skupini letošnjega natečaja!«

Zmagovalec tričlanske strokovne komisije, v sestavi Tone Kregar (Mi2), Rok Drobež (Carpe Diem) in Mileta Grujić (Mali bogovi), je skupina Delta Riff iz okolice Ljubljane. Za nagrado prejmejo dva snemalna dneva v profesionalnem studiu. Zmagovalec po mnenju poslušalcev, ki so glasovali na Facebook strani Citycentra, je skupina Inšpektorji z Dolenjske. Za nagrado prejmejo darilne bone Desetak v vrednosti 500 evrov. Obe zmagovalni skupini, ki sta poleg nagrade osvojili naslov Cityband 2024, bosta v četrtek, 27. junija 2024, na zunanjem prizorišču Citycentra nastopili kot predskupini na koncertu Vlada Kreslina z Malimi bogovi. Na dogodku bo potekala že tradicionalna podelitev nagrad.

Veselimo se izjemnega glasbenega večera, 27. junija, s pričetkom ob 19. uri in vabimo vse ljubitelje glasbe, da se nam pridružijo pri praznovanju obetavnih talentov in uživanju v dobri glasbi.

Vse podrobnosti o dogodku