Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do zaključka prijav na NAJ CITYCENTER STIL

Prvi koncert skupine LPS ob 16. rojstnem dnevu Citycentra

pet, 18 marca 2022

Prvi koncert skupine LPS ob 16. rojstnem dnevu Citycentra Celje navdušil obiskovalce

Včeraj je v okviru praznovanja 16. rojstnega dne največjega nakupovalnega središča na Celjskem skupina LPS s svojim prvim koncertom po zmagi na EMI 2022 poskrbela za odlično zabavo v mladostnem vzdušju »sladkih 16«. Pred koncertom so v središču mesta oboževalce skupine LPS na dogodek v Citycentru Celje s sladkimi presenečenji vabila Citycentrova dekleta. Filip, pevec skupine LPS, je strnil svoje vtise po koncertu: »Vzdušje v Citycentru Celje je bilo super. Veseli smo, da nas je prišlo poslušat toliko ljudi in da nas podpirajo. Hvaležni smo, da smo zmagali na EMI 2022 in za priložnost,  da gremo na Evrovizijo. Naša želja je, da se predstavimo na čim več koncertih, da nas publika spozna. Koncert v Citycentru Celje je bil naš pri koncert po Emi. Res je bilo super vzdušje – vsi smo uživali.« Po nastopu so se člani skupine LPS z obiskovalci fotografirali in delili avtograme ter poskrbeli za nepozabne spomine.

Ob tem posebnem jubileju, ki ga je Citycenter Celje obeležil v mladostnem vzdušju, je center managerka Darja Lesjak dejala: »Ponosna sem, da lahko skupaj z našimi obiskovalci praznujemo rojstni dan Citycentra Celje ali kot pravi naš rojstnodnevni slogan »Moj svet – tvoj svet. S tabo že 16 let.« Ponosna sem, da že 16 let  skupaj z našimi shop-partnerji skrbimo za kakovostno in atraktivno ponudbo priznanih domačih ter svetovnih blagovnih znamk in dobro počutje naših obiskovalcev. Prav tako že vsa leta sodelujemo z lokalnim okoljem, za naše obiskovalce pripravljamo številne edinstvene dogodke – od dogodkov za najmlajše, kulturnih in športnih dogodkov do nepozabnih koncertov in modnih spektaklov.  V 16. letih smo v celjskem Citycentru našteli skoraj 74 milijonov obiskovalcev, kar potrjuje naše mesto največjega in najbolj priljubljenega nakupovalnega središča v širši celjski regiji. Verjamem, da je to rezultat dobrega dela celotne ekipe sodelavcev in strateške usmeritve koncerna SES (Spar European Shopping Centers), ki skrbi, da smo ves čas v dobri kondiciji in sledimo oziroma postavljamo trende v trgovski in modni panogi. Z zavzetim in odgovornim delom bomo nadaljevali tudi v prihodnje.«

Zavrtite kolo sreče še vse do sobote

Velika nagradna igra, v kateri si lahko priigrate darilne bone Desetak in številne praktične nagrade, bo potekala še vse do sobote, 19. marca, med 10. in 12. uro ter 16. in 19. uro, ko ste vabljeni na osrednji prostor, da zavrtite »kolo sreče« ali pa se posladkate s sladkorno peno in kokicami ter naredite brezplačno fotografijo s »foto-boksom«.