Soglasje za obdelavo osebnih podatkov

Na brezplačna e-obvestila se lahko prijavi vsakdo, ki razpolaga z e-poštnim nabiralnikom in ki se strinja s pogoji navedenimi v nadaljevanju.

Prijava na e-obvestila je prostovoljna in pomeni podlago za obdelavo osebnih podatkov skladno z 10. členom in v povezavi z 72. členom Zakona o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 94/2007 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-1) ter s 45. a členom Zakona o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/04 s spremembami in dopolnitvami; ZVOP-2).

Vsebina obveščanja

Z brezplačnimi e-obvestili vas obveščamo o aktualnih aktivnostih za kupce in obiskovalce spletne strani CITYCENTER, kot so prodajne akcije, popusti, ugodnosti, novice, nagradne igre, novosti, … Pošiljatelj e-obvestil in upravljavec zbirke osebnih podatkov je podjetje EUROMARKT CENTER d.o.o., PE Citycenter Celje.

Soglašam, da moje podatke uporabite za:

  • Pošiljanje e-novic po e-pošti

Obdelava podatkov

E-obvestila prejemate na podlagi vaše prostovoljne prijave na prejemanje e-obvestil na spletnih straneh, sodelovanja v nagradnih igrah upravljavca ali iz drugih pravnih naslovov, s katerimi je bilo dano prostovoljno soglasje.

S prijavo na e-obvestila posameznik izrecno soglaša, da podjetje EUROMARKT d.o.o. obdeluje osebne podatke za namene ciljnega in neposrednega trženja. Podjetje EUROMARKT d.o.o. lahko prijavljen elektronski naslov obdeluje do preklica vašega soglasja oz. do časa, ko podatki ne bodo več služili svojemu namenu. Pridobljene osebne podatke bo podjetje EUROMARKT d.o.o. skrbno varovalo in uporabljalo v skladu z ZVOP-1 ter samo za namen, za katerega so bili pridobljeni, in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Skladno z ZVOP-1 so vam zagotovljene pravice do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov, ki se nanašajo na vas.

Spoštujemo vašo zasebnost

Elektronski naslov, na katerega prejemate e-obvestila, je shranjen in varovan v skladu z ZVOP-1.

Prijava in odjava od Citycentrovih e-novičk

Če želite biti na tekočem z aktualnim dogajanjem v Citycentru, se lahko kadarkoli prijavite na tej povezavi.

Od prejemanja Citycentrovih e-novičk se lahko kadarkoli odjavite, ko boste prejeli naš newsletter (povezavo do odjave boste našli na dnu naših e-novičk), lahko nam to kadarkoli sporočite tudi na info@city-center.si.