s.Oliver

s.Oliver je veliko več kot samo modna znamka, saj s svojimi izdelki sooblikuje način življenja posameznika in celotne družine, hkrati pa pri oblikovanju  upošteva njihove želje in  potrebe. V modi se tako odraža tudi duh časa, v katerem živimo. V trgovini s.Oliver lahko kupci izbirajo med tremi znamkami: s.Oliver Red Label, s.Oliver  Black Label in QS designed by, ki ponujajo oblačila, čevlje in modne dodatke za vso družino in vse starostne skupine.

Modno znamko s.Oliver Red Label odlikujejo prepoznavne linije, kreativnost, dinamika in usmerjenost v prihodnost. S.Oliver je moda za vsakogar,  oblačila za vsak dan in za vse priložnosti. To je naša misija in skrivnost našega uspeha.

Znamka Q/S designed by ponuja casual & cool oblačila. Poudarek je na jersey-u, pleteninah in bombažnih puloverjih. Kolekcije so modne, lahko jih opišemo kot avtentične, urbane in sodobne. Fokus je na visokem standardu kakovosti, sodobnih modelih in na udobju nošenja in predvsem na enostavnem kombiniranju.

Prestižno linijo s.Oliver Black Label odlikujejo odlični  materiali in elegantni kroji, namenjena je poslovnim ženskam in moškim, ki prisegajo na eleganco in kvaliteto.

Vsaka linija ima letno dvanajst kolekcij, zato je za najnovejše modne trende poskrbljeno. Kolekcije prehajajo ena v drugo, tako da ni nikakršnih težav z dopolnjevanjem garderobe. Modni dodatki kot so torbice, pasovi, denarnice, rute, šali in čevlji pa poskrbijo, da bo vaš styling popoln.