Prižig lučk in božično – novoletni sejem

sob, 19 novembra 2022

ZAČETEK PRAZNIČNEGA VESELJA V CITYCENTRU CELJE

Hladnejši in krajši novembrski dnevi že kličejo po veselem dogajanju, ki nam bo ogrelo vse naše čute, od vonja po prazničnih dobrotah do praznične okrasitve z lučkami. In v nakupovalnem središču Citycenter Celje smo že pripravljeni na ta najbolj čaroben čas v letu, ki se je v petek začel s prižigom prazničnih lučk. Vse do konca leta bodo obiskovalci lahko uživali ob pogledu na čudovito okrasitev in v pestri ponudbi prodajaln ter gostinskih lokalov, ki bodo poskrbeli za bogato ponudbo za zimske in praznične dni.

Črni petek in otvoritev Lectove dežele z božično-novoletnim sejmom

Veselo praznično dogajanje se bo nadaljevalo prihodnji teden s črnim petkom, 25. novembra, ko bodo v prodajalnah in lokalih na voljo številni popusti – tudi do 50 odstotkov ali celo več, ki bodo trajali cel dan. Na osrednjem prostoru Citycentra Celje pa bo zaživela tradicionalna Lectova dežela z božično-novoletnim sejmom in ogromno praznično jelko. Obiskovalcem bo vse do konca leta na voljo ponudba božičnih in novoletnih izdelkov, darilnega programa, tradicionalne ročne obrti in unikatnih ter izvirnih izdelkov, kar bo zagotovo olajšalo nakupe božično novoletnih daril.

Dobrodelna akcija Obdarujmo otroke iz rejniških družin-letos že 14. leto zapored

V teh dneh otroci iz rejniških družin iz širše celjske regije že rišejo svoje novoletne želje, ki jih bomo že 14. leto zapored izpolnili skupaj z obiskovalci in ambasadorji dobrote ter tako otroke obdarili še pred božičnim večerom. Likovna dela otrok starih med 5 in 10 let bodo razstavljena na tradicionalni posebni »jelki želja«, ki bo postavljena v nakupovalnem središču od petka, 25. novembra, naprej. Otrokom, ki niso med »slikarji«, bo Citycenter Celje kot vsako leto doslej podaril darilne bone Desetak in jim na ta način polepšal praznile.

Miklavž in Božiček že pripravljata darila

V mesecu decembru bosta Citycenter Celje obiskala tudi dobra moža, ki imata za otroke že pripravljena praktična darilca, ki bodo otrokom vsekakor popestrila praznike. Miklavž in Božiček s svojimi pomočniki namreč že hitita s pripravo in zavijanjem daril, ki so jih tudi letos v Citycentru zbrali z mislijo, da bodo otroci lahko ustvarjali in jih uporabljali še celo leto.