V soboto, 27.4.2024 (Dan boja proti okupatorju) je Citycenter ZAPRT.

Prvič v Citycentru: modno tekmovanje pomladnih stajlingov

sre, 27 marca 2024
Začenja se edinstven modni izziv »NAJ CITYCENTER STIL«

POKAŽITE SVOJ UNIKATEN SLOG OBLAČENJA IN SE POTEGUJTE ZA GLAVNO NAGRADO – KAR 3000 EUROV DESETAKOV

S prihodom pomladi so se v prodajalnah Citycentra Celje že pojavile sveže modne kolekcije, polne barv, vzorcev in stilov, ki vabijo k novim modnim avanturam. Citycenter vabi vse modne navdušence na novo, vznemirljivo in najbolj modno-ustvarjalno tekmovanje pomladnih stajlingov – “NAJ CITYCENTER STIL”, da pokažejo svoj edinstven slog oblačenja in se potegujejo za super nagrade.

Bogat nagradni sklad

Pripravili smo izjemne nagrade, pri čemer znaša glavna nagrada za zmagovalca po izboru strokovne komisije kar 3000 € Desetakov. Nagrado v višini 1000 € Desetakov pa prejme tudi zmagovalec po izboru všečkarjev na FB in IG Citycentra. Lepe nagrade pa lahko pričakujejo tudi vsi finalisti pa tudi vsi, ki bodo glasovali na družabnih omrežjih.

Nagradni sklad:

🎁 1 x darilni boni Desetak v vrednosti 3.000 eur za zmagovalca oz. zmagovalko za naj stil po mnenju strokovne komisije
🎁 1 x darilni boni Desetak v vrednosti 1.000 eur za zmagovalca oz. zmagovalko za naj stil po mnenju sledilcev FB in IG
🎁 8 x darilni paket Citycentra Celje za finaliste (razen zmagovalcev)
🎁 20 x darilni boni Desetak v vrednosti 40 eur (žreb med sodelujočimi, ki glasujejo na FB in IG)

Predstavitev 10 finalistov, razglasitev zmagovalcev in podelitev nagrad
Ne zamudite zaključnega dogodka!

Pridružite se nam na zaključnem dogodku modnega tekmovanja NAJ CITYCENTER STIL. V soboto, 20. aprila, ob 18. uri bo na osrednjem prostoru Citycentra potekal veliki finale, ko bomo razglasili velikega zmagovalca, ki bo najbolj prepričal modno komisijo v sestavi Lorella Flego, Dejan Nikolič in Sonja Rigler, in bo prejel kar 3000 evrov Desetakov. Zvedeli pa bomo tudi, kdo je zmagovalec po izboru občinstva, ki bo prejel 1000 eurov Desetakov. Pričakujte napeto dogajanje, ki ga bo povezovala priljubljena voditeljica in modna navdušenka Ula Furlan. Poleg tega bodo našo prireditev popestrili tudi modni vplivneži Jasna Vale, Hajdi Korošec Jazbinšek, Blaž Kričej Režek, Luka Pehnec, Tjaša Korošec in drugi.