VABLJENI V CITYCENTER CELJE NA RAZSTAVO “BIVANJE Z LESOM”

V Citycentru Celje bomo med 26. majem in 10. junijem 2023 gostili razstavo »Bivanje z lesom«, ki združuje najbolj kakovostne slovenske ponudnike lesene gradnje, pohištva in izdelkov iz lesa. Potujoča razstava širi zavest o prednostih bivanja z lesom, kakovostni leseni gradnji in dizajnu iz lesa. Spodbuja pozitivni odnos do lesa in popularizira kulturo gradnje ter omogoča kakovostnim proizvajalcem, arhitektom, ponudnikom, oblikovalcem in projektantom, da predstavijo svoje reference širši javnosti.

Razstava, ki opravlja svoje poslanstvo že deveto leto, je samo v lanskem letu dosegla 1.746.500 ljudi in predstavlja enega od slovenskih pionirskih promocijskih projektov povezave med lesom in kakovostjo bivanja ter v nacionalnem merilu enega najmočnejših.

Organizator SloWOODlife želi z razstavo leseno gradnjo in les kot dobrino čim bolj neposredno predstaviti uporabnikom na takšnih lokacijah, kjer sta osnova za pozitivno izkušnjo sproščeno vzdušje in sodobno urejen lokalni ambient. Obiskovalci nakupovalnega središča lahko že sedaj opazijo, da nam je tudi sicer v Citycentru Celje les blizu. Na nakupovalnih ulicah so namreč postavljeni elementi pohištva iz domačega lesa, in sicer klopi za počitek.

Vabljeni med 26. majem in 10. junijem na osrednji prostor Citycentra Celje na ogled razstave SloWoodLife, ki ozavešča in predstavlja veliko možnosti, kaj vse nam les ponuja.