Kupite Desetaka
Še
00 Dan
00 Ura
00 Min
00 Sek
: : :
do Božička
Trgovine se odprejo ob %s
Trgovine odprto v %s
Trgovine – odprto do %s
Trgovine – še zmeraj odprto %s
Trgovine – zaprto
Holidays
Trgovina Interspar se odpre ob %s
Trgovina Interspar se odpre v %s
Trgovina Interspar – odprto do %s
Trgovina Interspar – še zmeraj odprto %s
Trgovina Interspar – zaprto
Trgovina Interspar – closed expect gastro

Citycenter Celje

Do 31. 12. 2022 bo v Citycentru na Lectarjevi ulici zaživel tradicionalni božično-novoletni sejem.
Nagradna igra
Citycentrov adventni koledar

👉 Nagradna igra poteka na Facebook strani nakupovalnega središča Citycenter Celje od 1.12.2022 do 25.12.2022.

👉 Za sodelovanje v nagradni igri je potrebno napisati pravilen odgovor oz. komentar na nagradno vprašanje. Nagrajenci bodo sproti vsak dan žreba objavljeni na Facebook strani in nato v zasebnem sporočilu prejeli vse informacije, ki so potrebne za prevzem nagrade.

🎁 Nagradni sklad: 24 x nagrada shoppartnerjev in Citycentra Celje

Bogata ponudba za zimske in praznične dni
Praznični december v Citycentru

V praznično okrašenem Citycentru bo od 25.11. naprej zaživel tradicionalni božično-novoletni sejem, ki vam bo z bogato ponudbo darilnega programa zagotovo olajšal nakupe božično-novoletnih daril, za lažje obdarovvanje pa bo na voljo tudi stojnica za brezplačno zavijanje daril.

Seveda pa bosta Citycenter po dobri stari tradiciji tudi letos obiskala Miklavž v spremstvu angelov in navihanih parkljev in Božiček, ki bosta otrokom prinesla obilo veselja, daril in čarobnih trenutkov!

Illustration
Letos že 14. leto zapored
Obdarujmo otroke iz
rejniških družin

V teh dneh otroci iz rejniških družin iz širše celjske regije že rišejo svoje novoletne želje, ki jih bomo že 14. leto zapored izpolnili skupaj z obiskovalci in ambasadorji dobrote ter tako otroke obdarili še pred božičnim večerom. Likovna dela otrok starih med 5 in 10 let bodo razstavljena na tradicionalni posebni »jelki želja«, ki bo postavljena v nakupovalnem središču od petka, 25. novembra, naprej. Otrokom, ki niso med »slikarji«, bo Citycenter Celje kot vsako leto doslej podaril darilne bone Desetak in jim na ta način polepšal praznile.

November 2022
Praznični Citycentrov Magazin

Prelistajte nov, brezplačen izvod Magazina:

 • Intervju David Razboršek: »Pravi heroji imajo poslanstvo pomagati drugim.«
 • Novo v Citycentru: XS TOYS trgovina z igračami
 • Moda: Svečane priložnosti
 • Ideje za praznična darila
 • Lepota: Nega za moške
 • Kulinarika: Zimski napitki
 • Nagradna igra za najmlajše
 • Kaj se bo dogajalo?
Illustration
Osrednji prostor (zraven Božičkove sobe v Lectarjevi deželi)
Brezplačno zavijanje daril

Citycenter bo tudi letos poskrbel tudi za brezplačno zavijanje daril in tako še olajšal vaše nakupovanje in obdarovanje najdražjih. Obratovanje stojnice bo med 11. in 13. uro ter med 16. in 19. uro v naslednjih terminih:

 • PONEDELJEK: 5. 12.
 • TOREK: 20.12.
 • SREDA: 21.12. / 28.12.
 • ČETRTEK: 22.12. / 29.12.
 • PETEK: 2.12. / 9.12. / 16.12. / 23.12.
 • SOBOTA: 3.12. / 10.12. / 17.12.
 • SOBOTA: 24.12. (IZJEMA – med 10. in 14. uro)
Sreda, 21.12. med 16. in 19. uro
Božiček

Seznam je pripravljen, Rudolf zdrav, otroci pa … Božiček pravi, da so bili letos tako zelo pridni, da komaj čaka, da jih sreča in jih pohvali. Za vsakega otroka bo s seboj prinesel tudi ustvarjalno darilo. Z Božičkom se bodo otroci lahko tudi fotografirali in mu prišepnili, če so na svoj seznam, ki so ga poslali na severni tečaj, pozabili zapisati kakšno željo.

Pridružite se nam v sredo, 21. 12. 2022 med 16. in 19. uro!

Trgovine
Več kot 90 prodajaln
Vedno nekaj novega.

Iščete najnovejšo kolekcijo oblačil ali obutev, primerno letnemu času? Mogoče opremljate stanovanje ali pa želite novi tehnični pripomoček? Karkoli želite in po čemer hrepenite, vse lahko poiščete v našem Citycentru.

Gostinstvo
9 gostinskih lokalov
Lačni?

V našem nakupovalnem centru ponujamo široko izbiro barov in restavracij, kjer se lahko odpočijete. Ustavite se v enem izmed gostinskih lokalov, si privoščite kavo in sveži napitek, okrepčate pa se lahko tudi v eni izmed restavracij.

zehner-voucher

Darilni bon Desetak

Na Info točki je možen nakup darilnih bonov Desetak, brez predhodnega naročila, od ponedeljka do petka med 9. in 21. uro ter soboto med 8. in 21. uro. Plačilo je možno z gotovino ali plačilnimi karticami. Zamenjamo vam tudi voucher natisni@doma za darilne bone Desetak.
Pravi raj za otroke!
Rojstni dnevi v Džungli

Praznujte z nami rojstni dan z različnimi tematskimi doživetji s športnim, eksperimentalnim, ustvarjalnim ali lepotno-pravljičnim pridihom s slastno pogostitvijo ob zaključku praznovanja. Čaka vas polno dogodivščin in zabave! Pokličite (03 425 12 50), pišite (info@city-center.si) ali pa se oglasite na na naši Info točki, kjer boste dobili vse potrebne informacije, rezervirali datum in se dogovorili o podrobnostih.

Illustration

Poskrbljeno je za vse