Ipanema

Ipanema je najbolj glamurozna soseska v Braziliji, kot plaža je postala prepoznavna v 60. letih. Nahaja se v južnem delu Rio de Janeira. Tisti, ki jo obiščejo, pravijo, da tam lahko doživimo najlepše trenutke in spoznamo najbolj zanimive ljudi. Tam začutimo bogato kulturo sproščenih ljudi, ki uživajo na eksotičnih plažah čez dan in se zabavajo v klubih ponoči. Prav ta kultura je bila navdih za blagovno znamko Ipanema.

To poletje, ko nas obdajajo žive barve in bomo oblekle lahkotne cvetlične poletne obleke, so natikači in sandali Ipanema popolna kombinacija in vse kar potrebujete za popoln sproščen poletni dan. Naši izdelki so v skladu z okoljsko in etnično odgovornostjo, proizvedeni so s ciljem ohraniti vse naravne lepote za prihodnje generacije. Prav občutek družbene odgovornosti skupaj z najmodernejšo tehnologijo in mladosten design ustvarjajo edinstven stil Ipanema.

Ipanema obutev je narejena iz posebne patentirane formule zelo mehke plastike. Ta neverjetno mehak in vzdržljiv material omogoča da so oblikovalci modelov lahko zelo ustvarjalni. Mehkoba materiala pa seveda pomeni, da je obutev super udobna. Ne povzroča alergij, material je mogoče 100% reciklirati, kar pomeni, da je naša obutev okolju prijazna, proizvodnja pa trajnostna. Naši anatomski podplati so posebej zasnovani za udobje in zaščito, kar pomeni, da je manj obremenitev natelo med hojo, kar vpliva na vaše zdravje in dobro počutje. Pri kreiranju obutve radi gremo še malo dlje.

Ne samo, da postavimo obutev na police kot vsi ostali, z majhnimi dodatki ustvarjamo nekaj več. Pa naj bo to svetleč sijaj, bleščica ali modne barve in vzorci.